Dirty soda's: cocktails onder de 15% in opmars

Dirty soda's: cocktails onder de 15% in opmars

Heb je al gehoord van 'dirty soda's'? Dit type drankje - een soda of mixer met een alcoholische of non-alcoholische drank - is bezig aan een snelle opmars en bevat weinig (of geen) alcohol. Ideaal voor dit terrasseizoen, als de vraag van de gast naar sprankelende, verfrissende en lichtere mixen weer toeneemt. De soda's en tonics van The London Essence Company bieden uitkomst.

Gezonder en minder alcohol

Steeds meer consumenten letten op het aantal calorieën in een drankje of gaan op zoek naar de 'gezondere' smaak. Zwak alcoholische drankjes winnen dan ook terrein. Onder zwak alcoholische dranken worden alle alcoholische dranken verstaan die een alcoholpercentage hebben van minder dan 15%. Mixdrankjes vallen ook hieronder. 

The London Essence Company biedt mixers en soda's die de gast net dat beetje smaakvariatie geven waar ze naar op zoek zijn, bijvoorbeeld de London Essence White Peach and Jasmine Soda die gemixed wordt met Vodka voor een 'Skinny Diva'. Alle mixers van The London Essence Company zitten laag in calorieën, namelijk minder dan 20 Kcal per 100 ml. De smaken:

TONICS

  • Original Indian Tonic Water
  • Pomelo & Pink Pepper Tonic Water
  • Blood Orange & Elderflower
  • Grapfruit & Rosemary Tonic Water

SODA'S

  • Roasted Pineapple Craft Soda
  • White Peach & Jasmine Craft Soda
  • Pink Grapefruit Craft Soda
  • Soda Water

The London Essence Company

De verfrissende en subtiele mixer range van The London Essence Company komt tot stand met behulp van een baanbrekend distillatieproces, gecombineerd met de ingewikkelde kunst van gelaagde smaken. Het resultaat is een premium mixer die de smaak van de spirit niet verhult, maar juist accentueert.

Afgelopen december is The London Essence Company door Drinks International uitgeroepen tot het No2 meest trendy mixer merk ter wereld. De soda's en mixers worden verkocht in een groot deel van de World’s 50 Best Bars en ook in Nederland groeit het merk snel. 

Inspiratie, materiaal & scherpe offertes

Bereid je met de soda’s van The London Essence Company voor op een succesvol en margerijk terrasseizoen. Neem nu contact op met The London Essence Company voor een scherpe offerte, inspiratie en materiaal om ervoor te zorgen dat je aankomend terrasseizoen het optimale uit je drankmenu haalt en een optimale zichtbaarheid creëert.

Artikel delen