advertorial

Dit zijn 5 innovatieve koffieproducten: ontdek de laatste trends!

The Amsterdam Coffee Festival 2024

Dit zijn 5 innovatieve koffieproducten: ontdek de laatste trends!

Van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april vindt The Amsterdam Coffee Festival 2024 plaats in de Westergas in Amsterdam. Tijdens dit festival worden er veel nieuwe, innovatieve producten geïntroduceerd en tentoongesteld. In dit artikel worden er alvast vijf uitgelicht. 

Ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

Het driedaagse evenement van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april draait om alles wat met koffie te maken heeft en biedt koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers de kans om de nieuwste producten en innovaties van koffie-industrie te ontdekken. 

Registreer je via de onderstaande button en ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival 2024.

Registreer hier voor gratis tickets!

1. Bullet Roaster R1 V2

De Aillio Bullet is een compacte koffiebrander voor zowel professionals als fanatieke koffieliefhebbers. Het model kan tot een kilo koffie per keer branden en is daarmee geschikt als veelzijdige sample-brander. Tijdens The Amsterdam Coffee Festival krijgen bezoekers de kans om zelf koffie te branden tijdens één-op-één sessies, onder begeleiding van het team van Aillio. De zogenoemde "Become A Roaster" experience vindt dagelijks plaats in de Roast Masters speelzone.

Aillio Bullet_Advertorial Coffee Festival
Bullet Roaster R1 V2

2. Mahlkönig Omnia

La Marzocco lanceert een aantal nieuwe producten op het festival, waaronder de Mahlkönig Omnia. De Mahlkönig Omnia is een koffiemolen voor espresso en filterkoffie. Bijzonder is de Library Mode. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete instellingen opslaan. 

Ook wordt de vernieuwde Linea Mini, een compacte 1-groeps espressomachine voor relatief kleine bedrijven geïntroduceerd. En de Strada X, een exclusieve espressomachine ontworpen door en voor professionele barista's. 

Stand van La Marzocco_1 Stand van La Marzocco_2


Stand van La Marzocco op The Amsterdam Coffee Festival

3. Latte Art Factory

De compacte LAF Bar Pro, een tweevoudig bekroonde geautomatiseerde melkopschuimer van Latte Art Factory, is de game-changer waar koffiebars op hebben gewacht. De gepatenteerde microschuimtechnologie biedt volledige temperatuurregeling en aanpasbare instellingen, voor de perfecte textuur, zowel warm als koud.

Latte Art Factory
LAF Bar Pro van Latte Art Factory

4. Barista Essentials

Van koffiekopjes tot melkopschuimkannetjes en doseerbekers. Barista Essentials is aanwezig op The Amsterdam Coffee Festival en laat bezoekers kennismaken maken met de nieuwste koffietools. 

Barista Essentials_1 Barista Essentials_2


Barista Essentials

5. BRITA waterfilters

Wist je dat 99% van koffie bestaat uit water? Het hebben van een goede kop koffie begint dus met het gebruik van het beste water. Voor het 9e jaar op rij is BRITA aanwezig op het festival om al je vragen over het filteren van water voor specialty koffie en thee te beantwoorden.

BRITA waterfilters
BRITA waterfilters
Artikel delen