Dit zijn dé 5 innovatieve koffieproducten voor de horeca

Dit zijn dé 5 innovatieve koffieproducten voor de horeca

Van slimme koffiebranders tot geautomatiseerde melkopschuimers: dit zijn dé vijf innovatieve koffieproducten voor de horeca. Ze zijn te vinden op The Amsterdam Coffee Festival dat van donderdag 30 maart tot zaterdag 1 april plaatsvindt in de Westergas in Amsterdam. Meld je via deze link aan voor gratis industry tickets!

ONTVANG GRATIS TOEGANGSKAARTEN VOOR THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL

The Amsterdam Coffee Festival is van 30 maart t/m 1 april en is een driedaags festival waar meer dan 8.400 bezoekers, waaronder koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers, op af komen.

Registreer nu via de onderstaande button en ontvang gratis toegangskaarten voor The Amsterdam Coffee Festival 2023.

Registreer hier voor gratis tickets!

1. Sanremo Café Racer

De Italiaanse espressomachine Sanremo Café Racer heeft niet alleen een prachtig design, maar beschikt ook over de nieuwste energiebesparende technologie. De espressomachine heeft een geavanceerde boilertechnologie, een unieke in hoogte verstelbare lekbak en een gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast verbruikt de Racer 50% minder energie dan traditionele machines. En in combinatie met de nieuwe X-One grind-by-weight molen ben je klaar voor perfectie.

Sanremo Café Racer​ Sanremo Café Racer​_2


Sanremo Café Racer

2. Stronghold S7 Pro

De slimme koffiebranders van Stronghold brengen een revolutie in het koffiebranden teweeg. De Zuid-Koreaanse vernieuwers op het gebied van elektrische brandtechnologie zijn dit jaar ook te vinden op The Amsterdam Coffee Festival. De S7 Pro bezit unieke kenmerken zoals auto-replicatie, precieze controle over de halogeenstraling en het online delen van brandprofielen. Daarbovenop werkt de brander volledig elektrisch. Kortom, de Stronghold slimme koffiebranders zijn ideaal voor een klimaatneutrale koffietoekomst.

Stronghold S7 Pro​
De slimme koffiebranders van Stronghold

3. Latte Art Factory

De compacte LAF Bar Pro, een tweevoudig bekroonde geautomatiseerde melkopschuimer, van Latte Art Factory is de game-changer waar koffiebars op hebben gewacht. De gepatenteerde microschuimtechnologie biedt volledige temperatuurregeling en aanpasbare instellingen, voor de perfecte textuur, zowel warm als koud. 

Latte Art Factory_1 Latte Art Factory_2


Latte Art Factory

4. Kohiraifu 

Kohiraifu maakt dit jaar hun debuut op The Amsterdam Coffee Festival, met als doel de prachtige koffieapparatuur uit Azië naar Europa te brengen. Breng een bezoek aan hun stand om filterkoffiedrippers, waterkokers, kopjes en mokken te testen van Aziatische merken als CAFEC Japan, 1Zpresso Taiwan, Origami Japan en nog veel meer. 

Kohiraifu
Kohiraifu

5. BRITA waterfilter

Wist je dat 90% van koffie bestaat uit water? Het hebben van een goede kop koffie begint dus met het gebruik van het beste water. Voor het 9e jaar op rij is BRITA aanwezig op het festival om al je vragen over het filteren van water voor specialty koffie en thee te beantwoorden. Bezoek hun stand voor tips over de beste wateroplossing voor jouw bedrijf.

Artikel delen