Registreer voor gratis tickets The Art of Drinks 28 t/m 30 oktober in Amsterdam!

The Art of Drinks

Registreer voor gratis tickets The Art of Drinks 28 t/m 30 oktober in Amsterdam!

Op 28, 29 en 30 oktober 2023 wordt de Gashouder in Amsterdam omgetoverd tot een heus drankenwalhalla! Altijd al eens willen weten hoe rogge whisky smaakt, wat de aankomende cocktailtrend wordt, of welke verrassende mogelijkheden advocaat biedt? Registreer dan hier voor gratis tickets (geldig op 29 oktober en 30 oktober) met de code ENTREEMAGAZINE2023. 

 

Openingsfoto: Art of Drinks 2022, door Ming Chao

The Art of Drinks is een toonaangevend event dat draait om het ruiken, proeven en opdoen van kennis over alcoholische dranken. Na twee succesvolle edities, belooft de derde editie beter dan ooit te worden. Wijnmakers en distilleerders van gerenommeerde merken zullen aanwezig zijn om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van drank te tonen.

Daarnaast zullen internationaal bekende bartenders hun licht laten schijnen over hun expertise: cocktails. Gedurende het weekend worden dagelijks masterclasses gehouden. Drankexperts over de hele wereld komen naar de The Art of Drinks in Amsterdam om bezoekers een fantastische drankervaring te geven. Daarnaast kunnen de bezoekers, evenals voorgaande jaren, rekenen op meerdere drankprimeurs. Kortom, dit mag je niet missen!

*Tekst gaat verder onder het grijze kader

Gratis tickets The Art of Drinks

Op 29 oktober en 30 oktober kun je via onderstaande button met de code ENTREEMAGAZINE2023 gratis tickets krijgen. 

Klik hier voor tickets!

Welke merken en thema's zijn er te vinden? Een greep:

  • Japan

Voor het eerst zal een gastland met een stand aanwezig zijn op The Art Of Drinks. Japan heeft een rijke historie op het gebied van het produceren van dranken. Uiteraard komt sake uitgebreid aan bod, maar ook shochu is in hun stand te proeven. Natuurlijk ontbreken ook Japanse whisky's niet. Deze hebben de afgelopen 20 jaar de wereld totaal veroverd. Zowel zondag als maandag kan een seminar worden bijgewoond waar in 30 minuten de historie, productie en smaak van sake worden behandeld.

  • Smokehead Single Malt Islay Whisky

Smokehead is voor de mensen die buiten de gebaande paden durven te treden om nieuwe wegen te ontdekken. Zij die hun eigen ritme bepalen en weigeren compromissen te sluiten. Dat zijn de Smokeheads. Een Single Malt Whisky die het net even anders doet. Dit jaar tijdens The Art Of Drinks zal de Schotse brand ambassador Mikey Sim vanuit zijn Smokehead Ducati cocktails serveren voor iedere rebel die op zoek is naar nieuwe ontdekkingen.

*Tekst gaat verder onder de foto

Smokehead_Single_Malt_Islay_Whisky
  • Filliers Distillery

De laatste jaren timmert Filliers stevig aan de weg. Met name door verschillende productinnovaties waar ‘respect voor ambacht’ op de eerste plek staat. In 2018 introduceerde Filliers een nieuwe reeks Premium Genevers. Jenever wordt nog steeds vaak als oubollig ervaren, maar daar is bij de Premium en Barrel Aged Genevers van Filliers niets van terug te vinden. Tijdens The Art of Drinks krijgen bezoekers de kans om de gehele range te proeven: in een eenvoudige mixer, een mooie cocktail of puur.

  • Pravda Vodka

Ook dit jaar weten de enthousiastelingen van Pravda Vodka hun weg naar de Gashouder te vinden. De distilleerderij is gevestigd in de Poolse Karpaten in het district Bielsko-Biala. Dit gebied kenmerkt zich door de uitstekende omstandigheden om premium vodka te maken. Laat je samen met de bartender van Pravda onderdompelen in allerlei smaakcombinaties, en ontdek de vele mogelijkheden van Pravda Vodka.

The_Art_Of_Drinks_Amsterdam
Artikel delen