Diageo introduceert cocktailtap voor de horeca: cocktails klaar binnen tien seconden

Cocktails Glasnost

Diageo introduceert cocktailtap voor de horeca: cocktails klaar binnen tien seconden

Diageo introduceert cocktailtaps voor bars, cafés en clubs in Nederland. Deze innovatie maakt het mogelijk om binnen tien seconden de populairste cocktails te tappen, zonder kwaliteit te verliezen. Serveer nu in een handomdraai zes verschillende cocktails!

Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri. De innovatie maakt het voor horecaondernemers mogelijk om in een rap tempo cocktails van hoge kwaliteit te serveren.

Populariteit van cocktails

De populariteit van cocktails stijgt, maar door de jaren heen is het voor veel horecaondernemers een uitdaging geworden om cocktails van goede kwaliteit te leveren. Het personeel moet een cocktailtraining volgen en het is vaak druk in de zaak, waardoor er weinig tijd is om de cocktails te maken. Met de tap kunnen er zes cocktails gemaakt worden in de tijd die het normaal kost om één Espresso Martini te shaken. De cocktailtaps die al in meer dan 4.000 zaken in het Verenigd Koninkrijk staan, zijn sinds kort ook in Nederland beschikbaar.

*Tekst gaat verder onder de foto

Cocktailtap-Diageo

Cocktailtap

“De innovatie verbetert de ervaring voor de gasten en tegelijkertijd creëert de tap ook waarde voor de horecaondernemer. We willen de momenten aan de bar leuker maken door heerlijke cocktails aan te bieden die horecaondernemers gemakkelijk kunnen maken”, zegt Olivier Percy, Commercial Head van On Trade BeNeLux.

"Na de covidpandemie hebben we gezien dat er in Nederland meer vraag is naar cocktails. Als marktleider willen we hierin het voortouw nemen en de horecabranche ondersteunen in het voldoen aan deze behoefte.”

'Met de tap kunnen er zes cocktails gemaakt worden'
De cocktailtaps zijn gebruiksvriendelijk en bevatten een geavanceerde bag-in-box-technologie die zorgt voor een snelle uitgifte van cocktails en daardoor een snellere service tijdens piekuren en evenementen. De technologie zorgt voor perfect gekoelde cocktails met een mooie schuimlaag die niet van geshaket cocktails te onderscheiden zijn.

Aanmelden voor gratis tapinstallatie

De cocktailtaps zijn al in een aantal horecazaken beschikbaar en worden nu geplaatst in bars, cafés en clubs door heel Nederland. Horecaondernemers die geïnteresseerd zijn in een cocktailtap kunnen zich aanmelden voor een gratis tapinstallatie, inclusief glaswerk en promotiematerialen.

Meld je hier aan

QR code-Glasnost

 

Platform DIAGEO One

DIAGEO One is een B2B-ondersteuningsplatform dat Diageo-afnemers en eigenaren van Diageo-verkooppunten ondersteunt bij het runnen van hun bedrijf. Eigenaren van slijterijen en horeca kunnen nu 24 uur per dag terecht op één digitaal platform voor onder meer exclusieve trainingsvideo’s, recepten, socialmediamateriaal, speciale aanbiedingen, trends-updates. Ook kunnen ze via dit platform hun Diageo-producten snel en eenvoudig bestellen via hun reguliere groothandel.

Artikel delen