Jouw huisbier verdient een etiket van topkwaliteit

Eshuis Huisbier van het jaar 2022
Tags: bier

Jouw huisbier verdient een etiket van topkwaliteit

Op 31 mei vindt de 'Huisbier van het jaar 2022' verkiezing van Entree plaats. Etiketten- en verpakking drukkerij Eshuis is sponsor van de verkiezing waar ambacht en vakmanschap voorop staat. De drukkerij kondigt aan een cheque ter waarde van €250 te verloten onder de winnende bieren. Deze is te besteden in de webshop voor bieretiketten van Eshuis.

Huisbier en restaurant verbinden

De uitstraling van een huisbier is van groot belang. Met het juiste etiket onderscheidt een huisbier zich van de andere bieren en met het design wordt er een link gelegd tussen het bier en het restaurant of café. Het etiket is dus van groot belang voor de herkenbaarheid van een huisbier. 

"Een kwalitatief huisbier verdient een etiket van topkwaliteit"

Mackum Bier

Dat een etiket een huisbier naar een hoger niveau tilt, laat Mackum Bier zien. Mackum Bier is een samenwerking tussen drie horecaondernemingen uit Makkum: Café Romano, Café-Restaurant Beaufort en It Posthûs. Alwin Kalt en Maartje van der Velde, eigenaren van It Posthûs, vertellen over hun bier en het etiket: “Mackum Bier is een authentiek gebrouwen bier met een flinke dosis Makkumer karakter. Het is begonnen als Mackum Blond, maar al snel werd duidelijk dat het blonde biertje een broertje miste. Het merk is daarom Mackum Bier gaan heten, waar verschillende biertjes onder hangen. Op dit moment hebben we een blond en een donker biertje."

"Op het etiket staat het logo van Makkum. Dit bestaat uit een zeemeermin, met in haar handen een zeilschip en een tegeloven. Dit waren vroeger de belangrijkste bestaansbronnen voor Makkum. Het bier is daarmee herkenbaar en zeer geliefd bij de inwoners van Makkum, maar ook zeker bij toeristen.”

Mackum Bier_Huisbier van het Jaar
Mackum Bier

De topkwaliteit én service van Eshuis

Etiketten- en verpakkingsdrukkerij Eshuis drukt bieretiketten met veel kennis en kunde. Nederlandse bierbrouwerijen weten Eshuis goed te vinden; dagelijks rollen de mooiste bieretiketten van de drukpersen. Via de webshop kunnen eenvoudig zelfklevende etiketten besteld worden. Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf vijftig etiketten en de etiketten worden in Nederland binnen vijf dagen gratis geleverd. 

De webshop van Eshuis wordt goed beoordeeld en ontvangt veel reviews, met een gemiddelde beoordeling van een 9,3. Ook It Posthûs is zeer tevreden met de service van Eshuis: “We hebben het contact met Eshuis als zeer positief ervaren. Ze denken mee en trekken aan de bel als er iets niet klopt. Ook levert Eshuis volgens afspraak en zijn de etiketten van een constante kwaliteit!”

Vragen over de mogelijkheden van bieretiketten voor jouw horecazaak? Eshuis adviseert jou graag over de beste etiketten voor jouw huisbier. Bezoek de website van Eshuis via onderstaande button en laat je inspireren.

Meer informatie

Aanmelden voor Huisbier van het jaar 2022

Is jouw horecazaak trotse bezitter van een huisbier? Meld je dan aan voor Entree Magazine's 'Huisbier van het Jaar 2022' verkiezing. Aanmelden kan via tot en met vrijdag 14 mei. Vermeld in de onderwerpregel ‘Huisbier 2022’ en geef de volgende zaken aan:

  • Omschrijving van het bier (incl. bierstijl en alcoholpercentage)
  • Motivatie om het te (laten) brouwen
  • Naam van de brouwerij
  • Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket
  • Contactgegevens

Meld je hier aan

*Let op: exacte details volgen in de deelnamebevestiging

Artikel delen