CRAFT organiseert Dutch Craft Beer Conference 2022 begin mei

Dutch Craft Beer Conference 2022
Tags: bier

CRAFT organiseert Dutch Craft Beer Conference 2022 begin mei

Op dinsdag 10 mei organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 6e editie van haar jaarlijkse conference in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Voor ondernemers in de gespecialiseerde bierhoreca en voor horecaondernemers met een huisbier een kans om kennis op te doen en brouwers te ontmoeten.

Onder het mom GOOD TO GREAT staat tijdens de conference het vraagstuk centraal: Hoe transformeer je van een goede brouwerij naar een geweldige brouwerij. Het belooft een interessante conference te worden voor iedereen met een passie voor het brouwen dan wel leveren van bier. Zowel leden als niet leden van CRAFT zijn van harte welkom.

Conference

De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks evenement, dat zich richt op het delen van kennis tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Bezoekers kunnen zich tijdens de conference laten inspireren door een divers en boeiend programma met verschillende lezingen en workshops. Ook is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken tijdens de informatiemarkt, lunch en/of afsluitende borrel.

"Bezoekers krijgen de ruimte om allerlei informatieve en interactieve sessies bij te wonen"

Programma

De organisatie biedt net als voorgaande jaren een zeer divers en interactief dagprogramma. Bezoekers krijgen de ruimte om allerlei informatieve en interactieve sessies bij te wonen. De dag is ingedeeld in meerdere tijdvakken waarin uiteenlopende workshops tegelijkertijd plaatsvinden. Bezoekers kunnen tijdens de conference kiezen waar ze heen willen. Ze kunnen workshops/lezingen volgen die voor hen interessant zijn en gaan naar huis met direct toepasbare kennis.

Informatiemarkt

Net als vorige edities presenteren ook dit jaar weer tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwproducten en –diensten zich op de beursvloer. Je kunt hun stand gedurende de gehele dag bezoeken. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en helpen bezoekers verder door het beantwoorden van hun vragen.

Dutch Craft Beer Conference 2022
Dutch Craft Beer Conference

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van CRAFT aanmelden voor zowel de conference van 10 mei als voor het sociaal programma van 9 mei. 

Artikel delen