advertorial

[Video] Introductie Fuze Tea groot succes

[Video] Introductie Fuze Tea groot succes

De introductie van het nieuwe ijstheemerk Fuze Tea in de out of home-markt én een daaraan gekoppelde fotowedstrijd zijn een groot succes. Dat laat moederbedrijf Coca-Cola weten. De leukste foto-inzendingen zijn te zien in een video onder dit bericht.

Fuze Tea-ambassadeurs bezochten in week 20 zo’n 3.000 horecazaken in Nederland die begin dit jaar het nieuwe ijstheemerk Fuze Tea in hun assortiment hebben opgenomen. Gasten waarderen de twee nieuwe unieke smaken Fuze Tea Green Mango Kamille én Black Tea Peach Hibiscus, die inspelen op de groeiende vraag naar laagcalorische dranken en nieuwe smaakvariaties binnen de ijsthee-categorie. De reacties waren dus zeer positief.

Fotowedstrijd
Om de introductie te vieren organiseerde moederbedrijf Coca-Cola een fotowedstrijd voor ondernemers die Fuze Tea op de kaart zetten. De bijna zevenhonderd (!) inzendingen waren uiteenlopend: van parachutespringen met Fuze Tea tot foto’s waarbij het voltallige personeel veel moeite deed voor het maken van originele foto. Natuurlijk werden deze volop gedeeld op sociale media! De meest originele inzendingen wonnen mooie prijzen zoals een Vespa, iPad of Beats Solo koptelefoon.

Geslaagde week
Gezien het feit dat bijna 25% van de bezochte zaken aan de challenge heeft deelgenomen, kijkt Coca-Cola samen met alle deelnemende horecamedewerkers terug op een zeer geslaagde week. Onderstaand een videocompilatie hiervan. Op deze site zijn alle foto’s te bewonderen.

Ideaal terrasdrankje
Tip: verras uw gast en geef de suggestie voor één van deze heerlijke Fuze Tea smaken! Perfect geserveerd in een 0,2L horecafles, in bijbehorend uniek glas met ijs, munt en sinaasappel. Hét ideale terrasdrankje voor deze zomer!

Artikel delen