Gratis naar Gin Festival Amsterdam

Gratis naar Gin Festival Amsterdam

Op 18, 19 en 20 mei vindt voor de derde keer het Gin Festival in de Amsterdamse Undercurrent plaats. Wilt u het festival gratis bezoeken? Stuur dan een mail naar albert@mistercocktail.nl. De kaarten zijn op vrijdag en zaterdag geldig wanneer u tussen 13:00 en 15:00 uur arriveert en op zondag tussen 14.00 en 16.00 uur.  Elke bezoeker dient alleen een eigen proefglaasje aan te schaffen bij binnenkomst.

Organisator Albert van Beeck Calkoen verwacht dit jaar 3.500 bezoekers in Amsterdam. "Het event is inmiddels uitgegroeid tot het platform voor de gin-liefhebber. Bezoekers kunnen bij de vijftig stands de mooiste gins, maar ook jenevers, vodka's, vermouths en mixers proeven."

Plastic-vrij
Het Gin Festival Amsterda is dit jaar wederom geheel plastic-vrij. Niet voor niets heeft het Gin Festival een partnership gesloten met IamStrawless. Dit is een non-profit initiatief die samen met vele partners actief campagne voert voor meer duurzaamheid achter de bar. Bijvoorbeeld door het gebruik van plastic rietjes te ontraden. Van 11 tot en met 13 mei organiseert IamStrawless het Plastic-Free G&T Weekend, waarvoor bars zich nog kunnen inschrijven. In de komende uitgave van Entree Magazine, die volgende week verschijnt, meer aandacht voor dit thema.

Utrecht en Rotterdam
Het Gin Festival vindt op 8 en 9 juni ook nog plaats in Utrecht en op 23 juni in Rotterdam.  GinFestival.nl

 

Artikel delen