advertorial

Gratis The Amsterdam Coffee Festival ticket voor professionals 4 t/m 6 april

The Amsterdam Coffee Festival

Gratis The Amsterdam Coffee Festival ticket voor professionals 4 t/m 6 april

Van donderdag 4 t/m zaterdag 6 april vindt de achtste editie van The Amsterdam Coffee Festival in de Westergas in Amsterdam plaats. Het festival brengt meer dan 10.400 bezoekers, waaronder koffieliefhebbers, professionals en horecaondernemers, samen. Ook jij kunt erbij zijn. Meld je via de button aan voor gratis industry day tickets.

Registreer hier voor gratis tickets!

Van boon tot kopje

"Een niet te missen 3-daags koffiefestival waar veel te zien, te leren, te ervaren en natuurlijk te proeven is", zegt uitgever Marc Kluijver van koffieTcacao magazine over The Amsterdam Coffee Festival. Elk jaar streeft het festival ernaar om de rijkdom van specialty coffee te laten zien en koffieliefhebbers en -professionals samen te brengen. De editie van 2024 is een uitstekende gelegenheid om het hele proces te ontdekken... van boon tot kopje.

Programma

Deze editie belooft weer tal van veelbelovende workshops, kennissessies en wedstrijden te bevatten. De Roast Masters-wedstrijd maakt zijn terugkeer, waarin vijftien deelnemende branders de strijd met elkaar aangaan om die felbegeerde titel. Tijdens Latte Art Live kunnen acht bezoekers per sessie hun latte art-vaardigheden verbeteren onder begeleiding van topbarista's. Bovendien worden er workshops aangeboden, waarin je leert hoe je in de horeca losse thee optimaal zet en waar je het smaakverschil kunt ervaren tussen bijvoorbeeld een espresso, cold brew en filterkoffie, allemaal bereid met dezelfde single origin koffie.

Become a roaster

Er wordt dit jaar ook nog een nieuwe workshop gelanceerd, namelijk Become a roaster. Tijdens deze een-op-een sessie branden deelnemers onder begeleiding van professionals hun allereerste partij koffie. Het is een exclusieve kans om kennis te maken met het brandproces. Het team van Aillio begeleidt deze workshop en maakt hierbij gebruik van de Bullet brander.

Waarom The Amsterdam Coffee Festival bezoeken?

  • Ontmoet meer dan honderd verschillende merken
  • Neem deel aan unieke conferenties en workshops
  • Doe mee aan exclusieve koffieproeverijen
  • Vergroot je netwerk in de branche
  • Test nieuwe producten en ontdek de nieuwste innovaties in de branche
  • Leer over de laatste trends in consumentengedrag
  • Doe inspiratie op voor jouw bedrijf
  • Zie de beste barista's in actie tijdens Roast Masters
  • Leer van topgastsprekers in The Lab
The Amsterdam Coffee Festival 2
The Amsterdam Coffee Festival
Artikel delen