Heb jij deze cocktail met koffie en gemberbier al op de kaart?
Alcoholvrij zit in de lift en Nespresso speelt daar op een verrassende manier op in. Neem de frisse en gedurfde Minted Coffee Mule: een cocktail met koffie en gemberbier. De nieuwe Momento Black Series machine komt daarbij heel handig van pas.
De alcoholvrije categorie is volwassen geworden. Gasten zoeken niet langer een ‘alternatief’, maar een volwaardige smaakbeleving. De horeca verkoopt dan ook steeds meer mocktails. Koffie is een ideale basis voor een mocktail. Met zijn natuurlijke bittertonen, aromatische intensiteit en structuur geeft koffie namelijk de complexiteit die normaal uit alcohol komt. Daardoor ontstaat een diepere, volwassen smaak die past bij zowel de lunch als het diner, of op een ander moment van de dag.
Speelse twist
De Minted Coffee Mule geeft een speelse twist aan het traditionele recept: fris, gedurfd en met precies genoeg pit. De koffies van Nespresso passen hier goed bij: constante kwaliteit en krachtige smaken, kop na kop, geschikt op ieder moment van de dag.
Vernieuwde machine
Voor mocktailrecepten zoals de Minted Coffee Mule is betrouwbaarheid cruciaal. De nieuwe Nespresso Momento Black Series machine maakt dat makkelijk: met één druk op de knop kies je uit 4 kopgroottes en heet water, zodat je direct inspeelt op uiteenlopende gastenwensen. In combinatie met de Nespresso Steamer Pro of Aeroccino XL maak je bovendien moeiteloos elk melk- of plantaardig recept. Het matte zwarte design oogt strak en professioneel, terwijl de krachtige prestaties juist tijdens piekuren het verschil maken.
*Tekst gaat verder onder de foto.
Nespresso Momento Black Series
Voordelen van de Momento Black Series
Dubbele uitloop, 4 kopgroottes, warmwaterfunctie
Hoog vermogen tijdens drukke momenten en intuïtieve bediening
Ideaal in combinatie met Steamer Pro & Aeroccino XL
Matte zwarte premium afwerking
Grote watertank (4,6 l) of directe wateraansluiting
Recept Minted coffee mule
Fris, gedurfd en perfect in balans.
Ingrediënten
1/2 verse bio limoen
10 ml honing
6 ijsblokjes (à 30 g)
60 ml gingerbeer
1 Nespresso Ristretto capsule (40 ml)
1 takje munt
Optioneel: 50 ml wodka
Bereiding
Stamp limoen en honing in een Nespresso View recepten glas
Voeg 4 ijsblokjes toe
Schenk het gingerbeer erbij
Shake de Nespresso Ristretto met 2 ijsblokjes
Giet de iced coffee voorzichtig over het mengsel
Garneer met munt
Optioneel: wodka toevoegen
*Tekst gaat verder onder de foto.
Minted coffee mule
Over Nespresso
Ontdek hoe Nespresso Professionalkan bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Voor elke ruimte hebben ze een geschikte oplossing, waarbij gebruiksgemak, keuze en kwaliteit voorop staan.
Artikel delen
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
Culinaire en interieur inspiratie
Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen