advertorial

Proef Hennen Vodka op de Horecava

Proef Hennen Vodka op de Horecava

Tijdens de Horecava is het mogelijk om de unieke smaak van de premium Hennen Vodka te proeven.

De Hennen Vodka dames staan al paraat om de samples uit te delen, na het proeven kun je gebruik maken bij de Hennen Vodka dames van de Horecava aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn uniek voor de Horecava. Na een bestelling leveren zijdan ook bij jouw bedrijf.

Hennen Vodka

Met Hennen Vodka is een zeer goede marge te maken voor elk horecabedrijf. Als shot, mix en puur schenkt men de Hennen Vodka weg, voor een goede prijs. De Hennen Vodka is ook een exclusieve premium Vodka. Nergens mee te vergelijken. Na het gebruik van Hennen Vodka zal men stoppen met de verkoop van elke andere Vodka. De Hennen Vodka is bezig met een enorme opmars in de horeca, alwaar men de Hennen Vodka schenkt komen vele nieuwe bestellingen uit. De gasten stellen de Hennen Vodka enorm op prijs, vanwege de unieke smaak die met geen andere Vodka is te vergelijken. Het is in jaren niet voor gekomen dat een vodka als deze op de markt is gekomen.

Saint Tropez is de plaats alweer de eerste grote klanten zijn van Hennen Vodka, in exclusieve zaken als Le Quai en de beroemde discotheek Caves du roy wordt Hennen Vodka met succes geschonken. Het internationale publiek is ook aldaar onder de indruk van de geweldige smaak van Hennen Vodka.

100 jaar oude distilleerdij 

Hennen Vodka is gedistilleerd door een 100 jaar oude ambachtelijke distilleerdij in de Alpen. Daar gebruikt men graan alcohol en wordt de Hennen Vodka driemaal gefilterd door een koolfilter. De smaak is sterk, het is immers 40% en de afdronk is zacht door het filteren van de Vodka door het koolfilter. Hierdoor heeft men geen branderige afdronk.

Hennen Vodka doet het ook geweldig bij cocktails en mixen van andere dranken. Hennen Vodka moet geschonken worden in elk horecabedrijf. Beter voor de gasten, beter voor de winst en meer omzet.

Horeca

De Hennen Vodka wordt inmiddels al geschonken in vele horecabedrijven, de omzet in Hennen Vodka stijgt door de unieke heerlijke smaak. Proeven is ook kopen, de smaakbeleving is zo speciaal zodat elke horecaondernemer hiervan onder de indruk zal zijn.

Hennen Vodka is aanwezig op de Horecava om er voor te zorgen, dat Hennen Vodka de gehele horecamarkt zal veroveren. Over kwaliteit valt immers niet te twisten.

Iedereen is van harte welkom om te komen proeven, zodra men Hennen Vodka proeft wil men het ook aan hun gasten aanbieden. De smaak is zo uniek, dat er geen vergelijkbare Vodka is met Hennen Vodka. Tijdens de Horecava ook zeer scherpe acties, zodat elk horecabedrijf straks de unieke Hennen Vodka kan serveren.

Hennen Vodka kun je vinden bij stand 11.102

 

Tags: 
Artikel delen