illy koffiepartner van kunstbeurs TEFAF in Maastricht en New York

illy koffiepartner van kunstbeurs TEFAF in Maastricht en New York

illy koffie zal kunstliefhebbers en exposanten verblijden op TEFAF, de kunstbeurs die van 11 tot en met 19 maart plaatsvindt in Maastricht bij MEEC en van 12 tot en met 16 mei in New York bij Park Avenue Armory.

illycaffè, het wereldwijde koffiemerk dat bekend staat om de duurzame kwaliteit en om het bevoorrechte communicatiekanaal dat het heeft gecreëerd binnen de wereld van de hedendaagse kunst, zal voor het eerst haar Arabica-koffiemelange serveren tijdens TEFAF, een van 's werelds meest unieke ontmoetingsplaatsen voor handelaren, galeries, verzamelaars, interieurontwerpers, curatoren, kunstliefhebbers en kunstprofessionals, van de belangrijkste galeries uit de hele wereld.

illycaffe creëert al meer dan 30 jaar een band met de belangrijkste beurzen voor hedendaagse kunst, want de koffiecultuur van het bedrijf is gebaseerd op het concept dat er kunst zit in alles wat we doen. Kijken naar het esthetische, het ontdekken, het laten ontstaan en het versterken ervan, is het doel dat de ondernemingscultuur van illy onderscheidt, en de verbinding met de wereld van de hedendaagse kunst.

Mensen die stoppen voor een pauze bij een eet- en drankpunt binnen de TEFAF kunstbeurs kunnen genieten van de unieke illy blend, want zelfs iets kleins als een kopje illy koffie kan een inspiratiebron zijn en een manier om dezelfde passie voor kunst te delen.

Artikel delen