KETEL1 Shake Off: dit zijn de finalisten

KETEL1 Shake Off: dit zijn de finalisten

De finalisten van de KETEL1 Hard Lemonade Shake Off zijn bekend! Uit alle hoeken van het land zijn Hard Lemonade inzendingen ingestuurd. Een deskundige jury heeft daaruit vijf finalisten geselecteerd. Op 10 mei zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens de liveshow, die online te volgen is.

Honderd creaties met KETEL1

KETEL1 jury

In de door Nolet Distillery georganiseerde KETEL1 Shake Off strijden horecateams om de prijs voor de beste Hard Lemonade-mix. Ruim honderd teams uit heel Nederland deden mee met een eigen creatie, met in ieder geval KETEL 1 jonge jenever en bruiswater. Zij presenteerden hun ‘serve’ en het verhaal erachter in een eigen video.

Vijf finalisten

Een deskundige jury, bestaande uit uit cocktailgoeroe Arno van Eijmeren van Barrelproof Company, de Rotterdamse chefkok/ kunstenaar Job Pattinasarany van onder andere 24Kitchen en cocktailjournalist Ingmar Voerman, selecteerde daaruit de volgende vijf finalisten, op basis van de Shake Off-criteria smaak, presentatie en creativiteit:

Job Pattinnasarany

Eigen KETEL1 Hard Lemonade Truck

Op 10 mei strijden deze vijf finalisten om de winst. Naast een bedrag van €2000,- krijgt de winnaar de KETEL 1 Hard Lemonade Truck op het eigen terras. Mét de eigen, winnende Hard Lemonade op de tap. De ontknoping (en inzendingen van de finalisten) zie je op de website en volg je via de links in de socials van Nolet: Instagram en Facebook.

Ingmar

Over KETEL 1 Hard Lemonade

KETEL 1 Hard Lemonade is een frisse mix met KETEL 1 Jenever, citroensiroop, bruisend water, schijfjes citroen en limoen en lekker veel ijs. Heerlijk verfrissend op een terras of in de club. Eenvoudig te maken in losse glazen óf in een pitcher om te delen.

logo ketel 1 shake-off

Kleur en omzet op terras

Samen met de KETEL 1 Hard Lemonadetruck of mobiele taps zorgt KETEL 1 voor kleur én omzet op het terras. Bob Nolet: “We bieden ondersteuning bij activaties met de inzet van mobiele KETEL 1-taps en waar mogelijk met de KETEL 1 Hard Lemonade Truck, die aankomende zomer langs verschillende hotspots en de kust zal rijden.”

Met deze nieuwe richting vergroot KETEL 1 de relevantie onder 25- tot 40-jarigen. Deze millennials hebben behoefte aan inspiratie om zelf mixdranken en cocktails te kunnen maken. KETEL 1 Hard Lemonade is een in drie stappen zelf te maken frisse mix en daarom populair.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk de finale-inzendingen

 

Artikel delen