advertorial

Klaar voor de zomer met London Essence Pink Grapefruit Crafted Soda + gratis proefpakket

Klaar voor de zomer met London Essence Pink Grapefruit Crafted Soda + gratis proefpakket

De eerste zomerse dagen zijn is aantocht. De Pink Grapefruit Crafted Soda van The London Essence Company is een verfrissende verrijking voor dit seizoen. De oprichters van The London Essence Company startten in 1896 met het ontwikkelen van essences voor vele parfumhuizen. Geïnspireerd op het vakmanschap van het oorspronkelijke bedrijf, creëert The London Essence Company tegenwoordig luxueuze tonics, soda’s en gemberdranken.

NIEUW: London Essence Pink Grapefruit Crafted Soda

Eén van de nieuwste soda's van London Essence is de Pink Grapefruit Crafted Soda. Deze verfrissende soda is een gelaagde mix van friszure grapefruit en hartige ondertonen. Deze hartige, maar frisse, ondertonen zijn te danken aan het aromatische distillaat van limoenblad dat toegevoegd is aan de soda. 

De Pink Grapefruit Crafted Soda is geschikt voor het bereiden van verschillende klassieke cocktails en mocktails, zoals een Paloma, Mojito of Whisky Collins. De dorstlessende soda tilt sterke dranken naar een hoger niveau, maar presteert dankzij het uitgesproken smaakprofiel ook goed als frisdrank of aperitief. Serveer de soda met grote ijsblokken en garneer met een vleugje limoenschil voor een heerlijk geurende afdronk.

'De dorstlessende soda tilt sterke dranken naar een hoger niveau'

London Essence Mixers

De verfijnde smaken van de tonics, soda’s en gemberdranken van London Essence worden gemaakt met gedistilleerde botanicals, driemaal gefilterd water en enkel natuurlijke ingrediënten. De dranken van London Essence zijn smaakvol, maar toch caloriearm. Er zitten namelijk maximaal 20 calorieën per 100ml. De mixers zijn dankzij hun delicate bubbels en smaak perfect in balans. Deze mixers gaan harmonieus samen met sterke dranken, maar vormen ook op zich een heerlijk aperitief.

London Essence_SODA COLLECTION
The Worlds 50 best bars

The World's 50 Best Bars

The London Essence Company is de officiële mixers partner van The World’s 50 Best Bars en is in een groot aantal van ‘s werelds beste cocktailbars verkrijgbaar.

Laat je inspireren door de nieuwste cocktail recepten op londonessenceco.com en volg London Essence voor meer inspiratie op Instagram: @londonessenceco en @londonessence_richard.

 

London Essence Proefpakket

Heb jij een horecazaak en wil jij het London Essence Proefpakket  inclusief onze nieuwe smaak ‘Pink Grapefruit Crafted Soda’ proberen?

Vraag een proefpakket aan

Op basis van jouw gegevens wordt er, speciaal voor jouw horecazaak, een proefpakket samengesteld.

Artikel delen