Leer cocktails shaken in de vernieuwde Bols Cocktail Academy, Amsterdam

Bartender bij Bols Cocktail Academy

Leer cocktails shaken in de vernieuwde Bols Cocktail Academy, Amsterdam

Na een grote verbouwing zijn de deuren van de Bols Cocktail Academy in Amsterdam weer geopend. En dat betekent dat de beste trainers en modernste cocktailbars voor je klaarstaan om je alles te leren over cocktails: van ingrediënten en technieken tot het shaken en serveren. De ideale activiteit om met collega's of het team te doen! Tijdens de workshops sta je achter je eigen moderne cocktailbar, waarbij er rekening wordt gehouden met de tools die in jouw horecazaak beschikbaar zijn. 

Kies voor een korte cocktailworkshop of ga voor een training van een halve dag. Leer alles over bartending en hoe je de beste cocktails maakt. Dompel jezelf onder in de wereld van shakers, spirits en mixers en maak op een laagdrempelige manier kennis met de technieken, tools en producten die je nodig hebt om de lekkerste cocktails te maken. En dat alles in de vernieuwde Bols Cocktail Academy in Amsterdam, waar het draait om kennis en plezier. 

Lees verder onder het groene kader

Shaken, muddlen en stirren

Tijdens de workshops sta je achter je eigen moderne cocktailbar, waarbij er rekening wordt gehouden met de tools die in jouw horecazaak beschikbaar zijn. De nieuwe state-of-the-art bars zijn naar Amerikaans voorbeeld ontworpen, waar efficiëntie en snelheid heel belangrijk zijn. Alles staat binnen handbereik, waardoor het allemaal net iets makkelijker werken is.

Benieuwd?

De Bols Cocktail Academy is zeven dagen per week geopend. Experience the magic of making cocktails en meld je aan!

Kijk hier voor de mogelijkheden

De professionele trainers – stuk voor stuk ervaren bartenders en barmanagers – leren je op een interactieve manier alles wat je nodig hebt om de lekkerste cocktails te shaken. Hier leer je door te doen, en natuurlijk veel te proeven en ervaren. Mixen, shaken, muddlen en stirren: aan het eind van de workshop kun je het allemaal.

In de vernieuwde Bols Cocktail Academy is plek vanaf acht personen tot maximaal veertig deelnemers. Een leuk idee dus voor een teamuitje. De workshops zijn inclusief cocktail(s) en een tour door de House of Bols Cocktail Experience, wat een dagje leren shaken helemaal afmaakt. Uiteraard is een non-alcoholische workshop ook een optie.

Bols-Cocktail-Academy-2023-3 Bols-Cocktail-Academy-2023-2
Artikel delen