Lucas Bols lanceert online cocktail academy

Lucas Bols lanceert online cocktail academy

Cocktail merk Lucas Bols heeft een online cocktail academy gelanceerd om bartenders en cocktail aficionados over de hele wereld mee te inspireren en trainen. 

Online cocktail academylucas bols online cocktail academy

Voor wie een passie heeft voor cocktails en graag verder wil leren tijdens de horecasluiting, heeft Bols nu een nieuw concept ontwikkeld: de online cocktail academy. Een introductie voor opkomende bartenders die meer willen weten over de tools en voor wie wil leren shaken, met behulp van videos en leermateriaal om te downloaden. Gemaakt door bartenders voor bartenders.

Nieuwe stap Lucas Bols

Naast de Bols Bartending Academy is dit een nieuwe stap voor Lucas Bols om toonaangevend in de cocktailmarkt te blijven. Je kunt de Bols Online Academy gratis proberen door je te registreren. De leeromgeving van de Bols Online Academy is door de ervaren en prijswinnende Bols Academy bartenders samengesteld in nauwe samenwerking met de toonaangevende leer-experts van Tinqwise.

Leren over cocktails en bartending

De verschillende cocktail-journeys zijn ingericht om op een leuke, interactieve en efficiënte manier zoveel mogelijk over cocktails en bartending te leren. In je eigen tijd, op je eigen tempo en waar je waar maar wilt via mobiele telefoon, tablet of computer.

De volledige Bols Online Academy kun je aanschaffen voor slechts €35. De online academy bevat uren aan interactieve videos, learning bites, challenges en nog veel meer!

Artikel delen