Marge maken met borrelkaart: biertje maakt plaats voor het betere borrelen

Marge maken met borrelkaart: biertje maakt plaats voor het betere borrelen

Sinds corona is de behoefte om met vrienden op het terras te borrelen nog groter geworden. Gasten zoeken daarbij naar kwaliteit en een beleving. Het Nederlandse borrelmoment ontwikkelt zich sterk. Het standaard biertje of glas wijn met een blokje kaas en een plakje worst hebben plaatsgemaakt voor het betere borrelen.

Kwalitatieve drankjes en borrelplanken kenmerken het borrelmoment op de Nederlandse terrassen. Aperol Spritz, Crodino en het grote aanbod aan gin-tonics zijn niet meer weg te denken! Deze drankjes zijn zo succesvol omdat ze gasten een ervaring laten beleven en, niet onbelangrijk: hoge marges realiseren. De drankjes worden geserveerd in een groot wijnglas, met veel blokjes ijs en fraaie garnering. Echt een drankje om van te genieten.
Naast drankjes die extra beleving creëren, wordt het kwalitatieve borrelen gedreven door het sterke aanbod binnen food. Er is volop keuze uit luxe borrelhapjes en uitgebreide borrelplanken.

Aperol_advertorial

Doen: een aparte terraskaart!

De vraag naar écht genieten is juist nu het terrasseizoen aanbreekt, groter dan ooit. Speel daarop in en maak het terrasmoment écht speciaal. Verleid je gast te kiezen voor kwalitatieve drankjes tijdens het borrelmoment. Voeg het gehele moment samen op de terraskaart, of als losse sectie op de menukaart, zodat ook de borrelplanken als warme broodjes het terras over gaan.

Aperol Spritz

Geen voorjaar en zomer zonder Aperol Spritz. Dit drankje heeft definitief naam gemaakt in Nederland. Het succes is ongekend en zeker geen kortstondige trend. Aperol Spritz groeit jaar na jaar heel erg hard en is absoluut een vaste waarde op het terras.

ABND_Aperol advertorial2 ABND_Aperol advertorial


Vraag naar 0.0

De vraag naar alcoholvrije, premium dranken als volwaardig alternatief tijdens het borrelmoment, neemt toe. Gasten willen bewust en gezond genieten, zonder concessies aan de smaakbeleving. Niet alleen in de biercategorie is dit booming, maar ook in de categorie borreldranken. Er zijn veel nieuwe non alcoholische alternatieven op de markt, zoals de alcoholvrije Gin & Tonic The Duchess en Fluère, een luxe alcoholvrije drank voor de mix. Speel daarop in en verras je gasten met een aparte 0.0- sectie 0.0 op de borrelkaart.

Crodino menukaart

Crodino #1

Crodino was het eerste alcoholvrije aperitiefdrankje ter wereld en domineert nog altijd de categorie. Crodino is klaar voor de horeca en introduceert een speciale grootverpakking met 75% meer volume! Ideaal als terrasdrankje met een interessante prijspositionering. Serveer dit alcoholvrije aperitief in een wijnglas en adviseer het je gasten als het alcoholvrije zusje van Aperol Spritz.

BESTEL EEN GRATIS APEROL TERRASBOX!

Vraag een gratis terrasbox van Aperol aan om het terrasseizoen goed van start te laten gaan. In de terrasbox zitten zes Aperol Spritz-glazen, twintig terraskaarten en een Perfect serve-kaart.

Vraag de gratis Aperol Terrasbox aan

 

Artikel delen