NabLab 0.0: internationaal event op 3 en 4 april voor no & low alcohol

NabLab 0.0

NabLab 0.0: internationaal event op 3 en 4 april voor no & low alcohol

Op 3 en 4 april 2023 vindt de eerste grote Europese professionele beurs omtrent alcoholvrije dranken plaats: NabLab 0.0. NabLab wordt een tweedaags responsible business event met een internationaal breed scala van productinnovaties en introducties. 

NabLab 0.0

De initiators van het platform lanceren op 3 en 4 april 2023 de eerste grote Europese professionele beurs omtrent alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken staan voorop bij dit eerste ‘’no & low alcohol’’ event voor professionals. NabLab 2023 vindt plaats in het Taets Art and Event park in Amsterdam. Bezoekers maken kennis met start-ups en scale-ups maar zien ook stands en presentaties van wereldwijde spelers als Heineken, Diageo en Lyre’s Spirit Co.

NabLab_2 NabLab_3


Naast de presentatie van honderden verkrijgbare en nieuwe no & low dranken wordt er een compleet programma van internationale topsprekers samengesteld. Tijdens het evenement vinden er spannende finales van internationale competities plaats, zoals de NabLab Challenge powered by de gevestigde Brussels Beer Challenge en de eerste editie van de Mindful Mixologist. NabLab werkt bij de voorbereiding en organisatie samen met exclusieve partners waaronder Bidfood, Smit & Dorlas, Libbey, BloemBloem en Hotel Management School NHL Stenden.

kennisinstituut voor Europa

Na het eerste evenement van NabLab april volgend jaar wil het platform zich doorlopend richten op de toenemende behoefte voor een gezondere levensstijl, aandacht voor het menselijk lichaam en verantwoord genieten.  Initiatiefnemers en partners ambiëren op middellange termijn het toonaangevende kennisinstituut voor Europa te zijn op gebied van innovatieve dranken met een laag of responsible 0% alcoholgehalte.

Artikel delen