Zo speelt rooftopbar van Van der Valk Hotel Eindhoven-Best in op alcoholvrije trend

Kiki van der Zee en Daimy van der Valk

Zo speelt rooftopbar van Van der Valk Hotel Eindhoven-Best in op alcoholvrije trend

Bij het nieuwe Van der Valk hotel in Eindhoven-Best schuiven gasten vaak aan op het terras óf op de rooftop op de twaalfde etage voor een lekker drankje. General manager Daimy van der Valk legt uit hoe zij ervoor zorgt dat gasten blijven terugkomen naar het hotel. Hoe denkt een partner als Royal Bliss hierin mee? "We gaan voor het totaalplaatje."

Fotografie: Mees van den Ekart

Op de hoofdfoto v.l.n.r.: Daimy van der Valk en Kiki van der Zee (Royal Bliss)

Nieuw geopend

Van der Valk Eindhoven-Best opende op 1 mei 2023 haar deuren. General manager Daimy van der Valk vertelt: “Het meest trots ben ik op onze prachtige nieuwe bar. Hier zit zo veel liefde in. Onze gasten hebben daar de keuze uit een hele gevarieerde drankenkaart die met veel zorg is samengesteld door onze bartenders.” Daarnaast is sinds kort het rooftoprestaurant geopend op de twaalfde verdieping. Van der Valk vertelt dat daar een concept komt waarbij 'de voetjes van de vloer kunnen na het eten'.

Cocktails bij Van der Valk

“Eigenlijk gaan wij altijd voor het totaalplaatje, alles moet kloppen. Het aanbod, het doen van de bestelling, tot de bartender die de mocktail of cocktail mixt in onze gloednieuwe bar, het uitserveren en alles daar tussenin." Van der Valk streeft er dus naar om elk type gast een fijne ervaring te bieden.

Naast heerlijke cocktails met alcohol, bieden ze bij Van der Valk een gevarieerde menukaart met non-alcoholische mixers waar veel positieve reacties op komen. Echt voor ieder wat wils dus. "We willen ook dat ons aanbod aanspreekt bij een mommy in spe, gasten die nog moeten rijden of iemand die bijvoorbeeld aan Dry January doet. We merken dat onze gasten steeds vaker gaan voor non-alcoholische mixers en hier heel bewust mee bezig zijn. De mixers van Royal Bliss zijn hier simpelweg perfect voor", aldus de general manager. 

Dat past helemaal bij het merk Royal Bliss: een brede en gevarieerde drankenkaart die aansluit bij deze behoeften van gasten. Van der Zee vertelt: "We werken daarom bij Royal Bliss nauw samen met bartenders om gasten te inspireren op het gebied van no alcohol mixers. Er ging voor mij een wereld open toen ik mij ging verdiepen in alle mogelijkheden. Je kunt zoveel te gekke mixers creëren, ook zonder alcohol. En dat geldt natuurlijk ook voor low alcohol mixers."

*Tekst gaat verder onder de foto's

Bartender Ruud van hotel Van der Valk in Eindhoven-Best
Bartender Ruud van hotel Van der Valk in Eindhoven-Best

Favoriete Royal Bliss mixers van bartender Ruud (Van der Valk Eindhoven-Best)

  • Aromatic Berry Nojito: Ervaar het frisse van de alcoholvrije Nojito die naar een nieuw niveau is gebracht door het fruitige en lichte zoetje van de Royal Bliss aromatic berry.

  • Ginger beer met espresso: Wil je echt verrast worden? Ga dan voor deze alcoholvrije combinatie. Passend voor ieder moment. Voor een espressoliefhebber is dit is absoluut een aanrader!

  • Summertime Signature: Deze mixer is op dit moment mijn favoriet. Verse komkommer en aardbei, gecombineerd met de frisse Signature Tonic van Royal Bliss zorgt voor zomer in je glas. Alcoholvrij, dus perfect voor tussendoor of om bij te komen van een drukke dag.

  • Signature tonic met V2C Barrel aged gin: Een erg krachtige gin die heel mooi gebalanceerd wordt door de subtiele frisse Royal Bliss signature tonic met de heerlijke, subtiele smaak van yuzu.

  • Stormy Island: Deze combinatie van rokerige whiskey met de Royal Bliss ginger ale is geweldig. Het fijne van deze ginger ale is dat deze niet te overheersend is waardoor de kwaliteit van de whiskey op en top blijft.

Door en voor bartenders

De mixers zijn gemaakt door en voor bartenders. “Zij hebben heel goed gekeken naar wat zij misten in de markt en hebben op basis daarvan deze drankjes ontwikkeld om horecagasten steeds opnieuw te kunnen verblijden”, aldus Van der Zee.

Over Royal Bliss

Kiki van der Zee, Royal Bliss-ambassadeur: "De Royal Bliss is een veelzijdige mixer uit het assortiment van Coca-Cola in Nederland en alleen te verkrijgen in de horeca. Het is een reeks met veel natuurlijke geur- en smaaknuances waardoor je kunt blijven verrassen. Niet te zoet maar juist heel subtiel van smaak en daardoor extra verfrissend”, vertelt ze. De drankjes kunnen zowel puur als in een mix, cocktail of mocktail worden gedronken. “Dat maakt Royal Bliss het ideale drankje voor mensen die ermee werken maar ook voor de gast,” vervolgt ze. De vijf Royal Bliss-smaken: Signature Tonic, Tonic Water, Ginger Ale, Ginger Beer en Aromatic Berry.

Artikel delen