Nieuwe romige en frisse zomercocktail: de Disaronno Velvet Batida

Disaronno Velvet Batida-cocktail

Nieuwe romige en frisse zomercocktail: de Disaronno Velvet Batida

Op zoek naar een zomerse cocktail voor de kaart? De Disaronno Velvet Batida-cocktail is de nieuwste creatie van het Italiaans drankenmerk Disaronno. De romige en frisse cocktail bestaat uit Disaronno Velvet, kokoswater en ijs.

De Disaronno Velvet Batida is de nieuwste toevoeging aan de cocktailfamilie van Disaronno. De frisse en romige cocktail vat de 'klassieke' Disaronno-levensstijl samen; gezellig, stijlvol en verfrissend origineel.

kv-velvet-summer

Het nieuwe Dolce Vita

De nieuwe mix is geïnspireerd op Disaronno's 'DIS IS OUR SUMMER'-concept, dat het doel heeft de zomer terug te winnen en te inspireren tot de Disaronno dolce vita-levensstijl. De Disaronno Velvet Batida-cocktail is een verlengstuk van deze mentaliteit en smaak. De makers van het drankje wilden een cocktail maken die het eigen geluk evenaart en deze zomer ook een overgang van oud naar nieuw laat betekenen.

Over Disaronno Velvet


Disaronno Velvet is sinds 2020 op de markt en is een cream-likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt daardoor onverwachte nuances. De smaak is zacht en zoet, net zoals Disaronno, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk: een nieuwe drinkervaring!

Bereidingswijze

De cocktail wordt gemaakt door één deel Disaronno Velvet, één deel kokoswater te shaken met ijs. Serveer inclusief het ijs uit de shaker, of strain in een glas gevuld met crushed ice.
Artikel delen