Zomerinspiratiebox met koude koffieconcepten

Zomerinspiratiebox met koude koffieconcepten

Het is een moeilijke tijd voor horeca. Met alle nieuwe maatregelen wilt je je gasten weer goede koffie aanbieden tijdens de lunch, het diner, de lobby en de hotel- of vergaderkamer. Ook een “coffee-to-go” faciliteit wordt belangrijker en koffiespecials voor het terras.

Darboven is 1 juni gestart met het aanbieden van een zomerinspiratiebox. In deze box zitten Ice Cappuccino-recepten plus bereidingsinformatie en modelterraskaart; ons nieuwe Cold Brew-concept.

Het Cold Brew-concept bestaat uit twee blikjes “Cold Brew Sparkling Orange, laag in calorieën en vegan” en voorbeeld “coffee-to-go” bekers. De zomerinspiratiebox is op te vragen via de verkoopafdeling: 033 4612977 of info@darboven.nl

Voor coffee-to-go bieden wij diverse volautomaten, waaronder WMF en Schaerer, en coffee-to-go-bekers in 3 maten. Perfect in combinatie met de espressomelanges Alfredo Espresso. Darboven adviseert graag over het randassortiment en de setting.

Alfredo Espresso capsules en Unimat capsulemachine

Voor op hotelkamers of in een vergaderruimte bieden we een Unimat capsulemachine (met heetwater uitloop voor thee) aan met Alfredo Espresso capsules in 3 smaken (espresso, lungo en cafeïnevrij). Suiker, melkcups en Eilles theezakjes in een mooie presentatiedoos maken het aanbod compleet zodat je gasten gedurende de dag op de kamer kunnen genieten van goede koffie.

Alfredo Espresso Coffee-to-go en terras. Laat je inspireren!

Artikel delen