Hellobier: Brabantse online proeverij

Tags: bier

Hellobier: Brabantse online proeverij

Steun de Brabantse speciaalbier brouwers door samen met hellobier.nl online bier te proeven

 

Vanwege de coronacrisis is de horeca in Nederland dicht en blijven mensen voorlopig thuis. De regio Noord Brabant is het zwaarst getroffen. Terrassen blijven leeg en waar voorheen de Brabantse bourgondische levensstijl hoogtij vierde is dit nu een ander verhaal.
 

Hellobier.nl

Om de Brabantse nacht alsnog te kunnen vieren is speciaalbierkenner Job Nijhoff van hellobier.nl een initiatief gestart om een online bierproeverij te houden van Brabantse speciaalbieren met als bedoeling om mensen bij elkaar te brengen. Waar hij sinds 2018 door heel Nederland bierproeverijen voor groepen organiseerde doet hij dit nu online via zijn Youtube kanaal.

Door het kopen van speciaal samengesteld Brabants speciaalbierpakket en verschillende bier abonnementen steunt u speciaalbier brouwers uit oa. Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Zo hebben brouwerij ’t Meuleneind, brouwerij Pinterman, D’n Draok en Stadsbrouwerij Eindhoven een bijdrage geleverd aan het pakket met in totaal 8 speciaalbieren.

“Ik wil Nederland oproepen om van onze Brabantse gezelligheid te blijven genieten en dat familie, vrienden en buren alsnog samen komen om een lekker biertje te drinken” aldus Nijhoff. “Wanneer dit een succes is zullen er meerdere online proeverijen volgen”.
 

10 april online proeven

Op 10 april, vanaf 20:00 uur, start de eerste online bierproeverij op het Youtube kanaal van Hellobier.nl. De livestream zal plaatsvinden vanuit het Groote Genoegen in Den Bosch. Als een echte biersommelier legt Job de bieren toe qua smaak en karakter. De online proeverij is overigens voor iedereen te bekijken. Ook als je geen pakket hebt besteld.

  • Wat? Online bierproeverij - Brabantse speciaalbieren
  • Wanneer? 10 april 20:00 uur
  • Waar? Youtubekanaal Hellobier.nl (vanuit het Groote Genoegen in Den Bosch)

Informatie:
Kijk voor meer informatie op https://hellobier.nl/online-bierproeverij
Bestel het speciaalbierpakket: https://hellobier.nl/product/hellobier-online-bierproeverij-pakket/
Volg de live stream via https://www.youtube.com/channel/UCnXWyLmrtZOChYttOsb_LKQ
 

Artikel delen