“Jij bestelt, wij bezorgen, Fiona vertelt”

“Jij bestelt, wij bezorgen, Fiona vertelt”

De coronacrisis lijkt de definitieve doorbraak te worden voor online proeverijen. Geboren uit nood, maar erg populair. Dat ervaart ook Fiona de Lange.

Het afgelopen weekend had ze al een succesvolle proeverij en er volgen er meer. “Ik heb er lol in en het houdt me bezig, nu alle activiteiten zijn geannuleerd. Bovendien help ik ook de horeca er mee.”

3000 keer bekeken

Bij Dinee Café De Kempen en bij Biercafé De Zoes deed ze al proeverijen. “Afgelopen weekend was een groot succes. De proeverij is meer dan 3000 keer bekeken en tijdens de proeverij werd er vanuit honderden locaties gekeken. Volgende week zaterdag en zondag zijn er weer twee proeverijen.” Op zaterdag 11 april is de online proeverij 2.0 bij Dinee café De Kempen en zondag 12 april bierproeverij Teylingen bij Luigies in Voorhout, een café dat het principe kernachtig omschrijft. “Jij bestelt. Wij bezorgen. Fiona vertelt. Jij geniet.” Wie mee wil doen bestelt een pakket met 6 bieren en krijgt behalve die bieren een begeleidende masterclass van Fiona de Lange.

Artikel delen