Texelse Bierbrouwerij komt in actie

Tags: bier

Texelse Bierbrouwerij komt in actie

De Texelse Bierbrouwerij is al snel in actie gekomen. “Wij doen op onze manier ook ons best om te helpen en ondersteunen waar mogelijk”, zegt marketingmedewerker Nicole Wigman.

Hart onder de riem

“We hebben ons uiterste best gedaan langs al onze gewaardeerde horecaklanten op Texel te gaan om hen een hart onder de riem te steken met een kleine blijk van waardering. Uiteraard hielden we ons strikt aan de Corona richtlijnen zodat het veilig was voor iedereen. We kregen hier hele leuke reacties op zoals die van Eilandhotel Texel en Burgers Beers & Blues Texel.''

De acties: 

Ophaalpunt voor Texelaars

De Texelse Bierbrouwerij opent speciaalbier afhaalpunt voor alle Tesselaars. “Wij willen alle Tesselaars de mogelijkheid bieden om hun Texels speciaalbier te bestellen via het mailadres proeflokaal@texels.nl. De bestelling is vervolgens af te halen in het proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij.”

Online proeverij

“We organiseren een online Texels Speciaalbierproeverij met onze ambassadeur Hans Glandorf voor de mensen thuis. Tot nu toe ook veel positieve reacties, erg leuk!”  Voor €18,50 kan je op onze website voor zondagmiddag 5 april om 17:00 uur een Texels Speciaalbierproeverij boeken voor 2 personen. Je krijgt 4 flesjes Texels speciaalbier opgestuurd, 2 proefglazen en 2 boekjes Texels proeven. Tijdens deze proeverij zal Hans je de fijne kneepjes van het bierproeven leren. Zo kan iedereen even met zijn gedachten naar ons mooie eiland Texel gaan tijdens het proeven van onze heerlijke speciaalbieren. Tot 31 maart kan de proeverij worden geboekt. 

Artikel delen