Inschrijving Best Bartender geopend

Inschrijving Best Bartender geopend

Bartenders kunnen zich weer inschrijven voor de competitie Best Bartender, onderdeel van de jaarlijkse Entree Awards. Op maandag 4 november vindt de competitie plaats in SkyLounge Amsterdam. Schrijf je nu in!

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. Leuk detail: iedereen is deze dag welkom om te komen kijken hoe de strijdende bartenders zich door de competitierondes worstelen. Dit betekent naast veel spanning en sensatie, ook een gezellige dag met een hoop bekenden uit de industrie én bezoekers.

Meedoen
Een vakkundige jury maakt dezelfde dag de top 3 van beste bartenders bekend. Zij horen tijdens de Entree Awards op maandag 25 november wie de prestigieuze titel krijgt. Ben je maandag 4 november beschikbaar? Lijkt het je leuk om voor een breed publiek je kennis, snelheid, techniek, mixologie, persoonlijkheid en gastvrijheid te laten zien? Wil je meedoen? Inschrijven kan door een mail te sturen naar: aanmelden@entreemagazine.nl 

Artikel delen