De Haagse Cocktail Week keert terug

De Haagse Cocktail Week keert terug

De Haagse Cocktail Week keert terug voor de tweede editie en vindt van 1 tot 10 mei 2020 plaats op diverse locaties in de stad.

De barscene van Den Haag heeft de afgelopen jaren een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Van slechts een handvol cocktailbars een paar jaar geleden, is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van geweldige en fantasierijke drankjes in op cocktail gerichte bars en stijlvolle restaurants op diverse plaatsen in de stad.

The Hague Cocktail Week

Tijdens The Hague Cocktail Week bieden bars elk drie promotiecocktails aan voor zes euro per stuk. Daarnaast worden er evenementen, masterclasses en proeverijen aangeboden. Dit jaar presenteert het festival ook een nieuwe Food Fringe met geselecteerde restaurants die een promotiecocktail aanbieden naast 20% korting op het eten. The Hague Cocktail Week wordt gesponsord door de wereldwijde spirit-merkleider Bacardi en Diageo, Royal Bliss mixer en Van Kleef. Daarnaast een breed scala aan likeuren, waaronder Chivas Regal-whisky, Don Papa-rum, Lisch vodka, Brighton Gin en Passion 4 Gin. Wouter Huisman, van hoofdsponsor Royal Bliss premium mixers: “De afgelopen jaren hebben een aantal geweldige nationale en internationale bartenders Den Haag als basis gekozen. De groeiende barscene in de stad betekent dat meer gasten genieten van duizenden creatieve drankjes. We kijken ernaar uit om met bartenders te werken met onze premium mixers die meer dan veertig complexe smaaktonen bevatten, samengesteld door en voor bartenders voor een perfecte en onvergetelijke service elke keer.”

Artikel delen