Exclusieve B2B dag The Spirit of Maastricht

Exclusieve B2B dag The Spirit of Maastricht

Het populaire whisky- en spiritsfestival, The Spirit of Maastricht, vindt plaats op 27 en 28 oktober 2019 in MECC Maastricht. Voor het eerst dit jaar is er ook een zakelijke markt.

De 5e editie van het whisky-evenement vindt plaats in Maastricht. Tijdens de eerste dag zijn consumenten van harte welkom, de tweede dag staat in het teken van de (horeca) professionals.

B2B-setting
Voor het eerst vindt The Spirit of Maastricht over twee dagen plaats. Op zondag 27 oktober 2019 is het event open voor alle bezoekers en zijn particuliere whiskyliefhebbers van harte welkom. Op maandag 28 oktober krijgt het evenement een vervolg in de vorm van een extra beursdag voor het bedrijfsleven. Het gaat om een besloten B2B-setting, waar representanten uit het bedrijfsleven en de horeca alle gelegenheid hebben zich te verdiepen in de wereld van de whisky’s en andere bijzondere spirits.

Bijzondere spirits
Wat staat bezoekers te wachten? Er worden honderden bijzondere whisky’s en andere exclusieve spirits gepresenteerd door grote distilleerders en distributeurs van premium spirits (waaronder Maxxium, Bacardi Martini, De Monnik Dranken, Disaronno International en Nolet Family Distillery). Vanuit Schotland zal The Glenturret Distillery aanwezig zijn. De organisatie verwacht zo’n 1.000 bezoekers, vorig jaar waren dat er ruim 600. 

Artikel delen