Ierse pub in Den Haag pakt Ierse horecaprijs

Ierse pub in Den Haag pakt Ierse horecaprijs

Vertegenwoordigers van de Ierse horecasector wereldwijd hebben onlangs de jaarlijkse Irish hospitality Global Awards uitgereikt in het Ierse Dublin. Een opvallende winnaar: het Nederlandse O'Casey's

Middels een online stemmodule zijn de winnaars van de Irish hospitality Global Awards bepaald. Er waren prijzen te winnen in tien Awards-categorieën, waaronder beste chef-kok, beste bartender, beste entertainment ervaring en 'pub van het jaar'. En de laatste ging naar het in Den Haag gelegen O'Casey's. 

Hollands glorie
Pubs van over de hele wereld hebben prijzen opgepikt, waaronder de Fleetenkieker Irish pub in Hamburg voor de beste Sportervaring, het Ierse dorp Dubai voor de beste entertainment ervaring, Seumus ' Irish Bar in Nieuw-Zeeland voor de beste community pub. De algemene pub van het jaar 2019-prijs ging naar de Irish pubO'Casey's in Den Haag . De prijsuitreiking, nu in het negende jaar, werd georganiseerd door de omroep en komiek Oliver Callan en bevatte een opzwepende uitvoering van het Dublin gospel koor.

 

Artikel delen