Kennisshot voor bartenders

Kennisshot voor bartenders

(Thuis)bartenders kwamen vorige week samen in het Westerpark voor de grootste barshow van Nederland.

Nederlands grootste barshow heeft vorige week plaats gevonden. Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en professionals verenigen zich voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel consument als pro vormen de seminars, tastings en activiteiten de perfecte cocktail van entertainment en educatie. Met een totaal van 2100m2 is de Perfect Serve Barshow wederom een maatje groter dan vorig jaar.

Facts & figures
Er kwamen maar liefst 3200+ bezoekers af op de 2019 editie. Door de toevoeging van de Zuiveringshal serveert de Perfect Serve dit jaar ruim 2100m2 aan seminars, tastings, competities, showcases en stands. Er was ruimte voor 60 stands. Voor zowel de amateur als de professional kon er zijn hart ophalen dankzij de meer dan 400 deelnemende merken en inspirerende sprekers.  Een van die sprekers is niemand minder dan Dale DeGroff, ook wel bekend als King Cocktail en medebedenker van de Cosmopolitan. Waar elke bartender zijn boeken in de kast heeft staan en iedere cocktailliefhebber zijn spirits of recepturen in het glas heeft gehad, betreedt de man zelf niet vaak het podium. Tijdens de Perfect Serve Barshow gaf hij een van de 15 exclusieve seminars. 

De organisatie
De Perfect Serve Barshow is een initiatief van Nederlandse cocktailconnaisseurs Timo Janse en Tess Posthumus, eigenaren van prijswinnende cocktailbar Flying Dutchmen Cocktails, samen met Kevin Kroon van World Class Room. ‘We zijn heel trots dat we ieder jaar weer groeien en zo duizenden consumenten en professionals de nieuwste trends in de cocktailwereld kunnen laten proeven en ervaren’, zegt Janse. Het trio bundelde hun expertise om Perfect Serve voor de zesde keer wederom tot een succesrecept te maken.

 

Artikel delen