Lipton Terrasgids verschijnt op 28 mei

Lipton Terrasgids verschijnt op 28 mei

Op 28 mei komt de Lipton Terrasgids uit. Hierin worden ruim tweehonderd Nederlandse terrassen uitgelicht én er is volop aandacht voor mocktails, festivals en de nieuwste limited edition Lipton Ice Tea-glazen van Selwyn Senatori (zie foto). Nieuwsgierig? Bij de juni-editie van Entree Magazine vind je de gids! Daarnaast is hij gratis verkrijgbaar bij 500 supermarkten door heel Nederland, bij aankoop van 2 Lipton Ice Tea-producten, te vinden op Lipton.nl/terras en is hij bijgevoegd bij &C magazine (editie 7).

Birgit Schuurman zal op 28 mei het eerste exemplaar van de gids overhandigen aan de Amsterdamse terraseigenaar van de Waterkant. Hierna reist Birgit het land door om de Terrasgids op verschillende plekken in Nederland uit te reiken. En aan dat moment kan niet zomaar voorbij worden gegaan. “Helaas mag ik nog niet vertellen wat ik precies ga doen, maar een feestje wordt het zeker,” aldus Birgit. “We hopen natuurlijk op een stralende zon, maar de sfeer wordt hoe dan ook lekker zomers!”

Selwyn Senatori
In de Terrasgids worden meer dan 200 zomerse hotspots uitgelicht, verspreid over heel Nederland, ieder met een mooie foto van het terras en een kenmerkende tip voor de bezoeker. Daarnaast zijn er in de gids mocktailrecepten te vinden, een festivaloverzicht en leuke artikelen, inclusief een interview met Selwyn Senatori over de nieuwste limited edition Lipton Ice Tea glazen. Lipton Ice Tea is al jaren de nummer 1 terrasdrank van Nederland. Het uitbrengen van de Terrasgids is voor het merk daarom een logische stap.

Artikel delen