Nieuwe boek cocktailguru Tess Posthumus

Nieuwe boek cocktailguru Tess Posthumus

In 2016 schreef bartender Tess Posthumus het boek 'Cocktails met Tess'. Nu is ook haar tweede boek verschenen: 'Masterclass Cocktails'.

In het nieuwe boek 'Masterclass Cocktails' laat de bekende en bekroonde Tess Posthumus zien hoe je in een handomdraai de lekkerste cocktails maakt. Ze geeft haar favoriete recepten prijs en naast meer dan 80 cocktails staat het boek vol informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze de lezer stap voor stap de fijne kneepjes van het vak.

Bekroond
Dat Posthumus stapelverliefd is op de wereld van mixen en weet dat waar ze het over heeft, is terug te zien aan vele prijzen die op haar naam staan. Zo won ze onder andere ‘Dutch World Class Bartender of the Year’ in 2015 en ‘Beste Vrouwelijke Bartender ter Wereld’ in 2018. Ook sleepte ze tijdens de Spirited Awards van Tales of the Cocktail 2019 de titel ‘Top 10 International Best Bartender’ binnen en veroverde haar bar Flying Dutchman Cocktails een plaats in de ‘Top 10 Regional best Cocktail Bar Europe’. Dit jaar staat ze voor het vijfde jaar op rij in de top tien van beste bartenders ter wereld. Daarnaast is ze trouw jurylid van de competitie Best Bartender van de Entree Awards. 

Boeklancering
Tess Posthumus lanceerde haar nieuwe boek tijdens het Nederlandse Jenever Festival op zaterdag 14 en zondag 15 september in Schiedam. Het boek is te koop via verschillende online winkels.

Artikel delen