Maandag 12 november: Best Bartender 2018

Maandag 12 november: Best Bartender 2018

Maar liefst vijftig bartenders hebben zich ingeschreven voor Entree's titel Best Bartender 2018. De competitie hiervan vindt maandag 12 november plaats in de SkyLounge in hotel DoubleTree by Hilton in Amsterdam en is van 11.00 tot ongeveer 19.00 toegankelijk voor publiek. Dit betekent naast veel spanning en sensatie, ook een gezellige dag met een hoop bekenden uit de industrie én bezoekers!

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. In de jury zitten dit jaar Ingmar Voerman, Tess Posthumus, Andrew Nicholls, Ian Bartos, Daryl Lieuw-On en Nicolas Saint-Jean. 

Entree Awards
Na afloop van die dag wordt de top 3 bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de Entree Awards op maandagavond 26 november en die avond wordt ook bekend wie de Best Bartender van 2018 wordt. Vorig jaar won Daryl Lieuw-On de felbegeerde prijs. 

Artikel delen