Top 10 Best Bartender 2018 bekend

Top 10 Best Bartender 2018 bekend

De jaarlijkse competitie Best Bartender, onderdeel van de Entree Awards, is begonnen. De top 10 is inmiddels bekend (zie onder dit bericht). De competitie vindt plaats in de SkyLounge in hotel DoubleTree by Hilton in Amsterdam en is van 11.00 tot ongeveer 19.00 toegankelijk voor publiek. Op de foto de deelnemers van deze dag!

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. De dag begint met een theorie-examen, waarna diverse praktijkrondes volgen. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. In de jury zitten dit jaar Ingmar Voerman, Tess Posthumus, Andrew Nicholls, Ian Bartos, Daryl Lieuw-On en Nicolas Saint-Jean. 

Entree Awards
Na afloop van die dag wordt de top 3 bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de Entree Awards op maandagavond 26 november en die avond wordt ook bekend wie de Best Bartender van 2018 wordt. Vorig jaar won Daryl Lieuw-On de felbegeerde prijs. 

Inmiddels is de top 10 bekend en zijn zij bezig met de speed round:

James Chaib
Mike Rambags
Terrence Bhiekharie
Airto Cramer
Jessica Kant
Deveron Philip Marks
Tim Lefèvre
Wouter Bosch
Andrei Talapanescu
Mads Voorhoeve

 

Artikel delen