Top 5 Best Bartender 2018 bekend

Top 5 Best Bartender 2018 bekend

De jaarlijkse competitie Best Bartender, onderdeel van de Entree Awards, is in volle gang. Na de top 10 is inmiddels de top 5 bekend (zie onder dit bericht én op de foto). De competitie vindt plaats in de SkyLounge in hotel DoubleTree by Hilton in Amsterdam en is tot ongeveer 19.00 toegankelijk voor publiek

De deelnemers worden tijdens de voorronde in een afvalrace van vier rondes getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. De dag begon met een theorie-examen, waarna diverse praktijkrondes volgden. De top 5 bartenders is nu bezig met de signature round. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. In de jury zitten dit jaar Ingmar Voerman, Tess Posthumus, Andrew Nicholls, Ian Bartos, Daryl Lieuw-On en Nicolas Saint-Jean. 

Entree Awards
Na afloop van deze dag, rond 19.00 uur, wordt de top 3 bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de Entree Awards op maandagavond 26 november en die avond wordt ook bekend wie de Best Bartender van 2018 wordt. Vorig jaar won Daryl Lieuw-On de felbegeerde prijs. 

Top 5 Best Bartender 2018:
Mike Rambags
Tim Lefèvre
Wouter Bosch
Andrei Talapanescu
Mads Voorhoeve

Artikel delen