WijnSpijs.nl komt met wijnopleidingen

WijnSpijs.nl komt met wijnopleidingen

WijnSpijs.nl start landelijke samenwerking met Het Wijninstituut

WijnSpijs.nl gaat vanaf vandaag de SDEN wijncursussen van de dames van Het Wijninstituut landelijk in de markt zetten. Hiermee maakt het bedrijf van Wouter en Gerard Dijkstra zijn portfolio compleet.

WijnSpijs maakt portfolio compleet 

WijnSpijs ken je van de WijnSpijs Wandelingen. Eerder al kwamen er BierSpijs Wandelingen, Wijnreizen, het WijnSpijs Magazine en Walking Dinner en Surprise Dinner bij. Het verkopen van Wijncursussen is een logische volgende stap, vinden de partners. Het Wijninstituut zet haar cursisten in beweging Ook voor Het Wijninstituut voelt het aanbieden van WijnSpijs Wandelingen vanzelfsprekend. Nu kunnen cursisten nog meer genieten van, en leren over, wijn & spijs. Een goede aanvulling op de bestaande cursussen en workshops van Het Wijninstituut.

Personeel binden met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden

WijnSpijs biedt al veel verschillende marketingtools aan aan de horeca ondernemers uit het midden en hoge segment. Het aanbieden van wijncursussen lijkt Wouter Dijkstra een glasheldere volgende stap. “In deze tijd van personeelsschaarste is het extra belangrijk om goed personeel aan je te binden, door middel van de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden Een wijncursus is interessant voor zowel de horecaondernemer als de werknemer. Bovendien is de warenkennis iets waar de betere horecazaak zich mee kan  onderscheiden. Gasten waarderen dat.”‘

Wijncursussen door heel Nederland

De erkende Wijncursussen van Het Wijninstituut (met een slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde) worden vooralsnog aangeboden in 13 Nederlandse steden. Van beginners tot vergevorderde, in het Nederlands en Engels, maar ook per restaurant op maat gemaakt. Het Wijninstituut biedt horeca passende cursussen op maat, of deelname aan de reguliere cursussen aan. Het Wijninstituut biedt tot het eind van dit jaar voor bovengenoemde cursussen een introductiekorting aan.

Geïnteresseerd in wijn? Kijk ook eens bij onze themapagina! 

Artikel delen