Peroni Nastro Azzurro: stijlvol verfrissend bier

ADV - Grolsch - Peroni Nastro Azzurro - Header

Peroni Nastro Azzurro: stijlvol verfrissend bier

Peroni Nastro Azzurro wordt wereldwijd geprezen om zijn verfrissende smaak en Italiaanse stijl, passie en flair. Vanaf 1963 gebrouwen, is Peroni een stijlvol verfrissend bier met een fijne balans van citrus en kruidige aroma’s. Zowel de alcoholische als alcoholvrije variant van Peroni Nastro Azzurro passen perfect bij elk moment, van borrel tot diner.

Ontdek de stijl van Peroni Nastro Azzurro tijdens Horecava 2024 in hal 7, stand 310.

Peroni Nastro Azzurro is een pilsner dat zo levendig en stijlvol voelt als de Italianen zelf. Peroni Nastro Azzurro wordt sindsdien - volgens origineel recept - met Nostrano Dell’Isola mais gebrouwen. Het succes van Peroni in Italië resulteerde in internationale distributie. Zo kunnen de gasten in de Nederlandse horeca nu ook de stijlvolle Italiaanse smaak ervaren. In 2022 werd Peroni Nastro Azzurro 0.0% geïntroduceerd. Met dezelfde verfrissende smaak en fijne balans. Zo haal je alles uit het moment met Italiaanse flair.

*De tekst gaat verder onder de foto

ADV - Grolsch - Peroni Nastro Azzurro 2

Ontstaan in Rome

Peroni Nastro Azzurro werd in Rome gecreëerd in 1963 op het hoogtepunt van de gouden jaren van La Dolce Vita, toen de wereld verliefd was op alles wat Italiaans was. De broers Franco en Carlo Peroni brouwden een bier dat het Italiaanse ideaal van kwaliteit en stijl belichaamde. De toevoeging van een gedurfd nieuw ingrediënt, de lokaal geteelde Nostrano dell’Isola maïs, geeft Peroni Nastro Azzurro de kenmerkende gouden ‘prosecco-kleur’ en sprankelende smaak die het tot een van de meest iconische exportproducten van Italië heeft gemaakt.

*De tekst gaat verder onder de foto's

ADV - Grolsch - Peroni Nastro Azzurro ADV - Grolsch - Peroni Nastro Azzurro 1


De smaak van echte Italiaanse stijl

In 1963 had de Peroni familie een visie: een bier creëren dat symbool staat voor Italiaans vakmanschap, passie en flair. Deze stijl voerde het bier mee op een bijzondere reis: van een kleine familiebrouwerij in Rome tot het nummer 1 Italiaans premium bier wereldwijd. Met aandacht gebrouwen door drie generaties meesterbrouwers, van alleen de beste ingrediënten.

Het resultaat is een stijlvol verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s. Peroni Nastro Azzurro onderscheidt zich in het huidige bieraanbod: het is stijlvol, uniek en internationaal. Zowel de alcoholische als alcoholvrije variant van Peroni Nastro Azzurro passen perfect bij elk moment, van borrel tot diner.

ADV - Grolsch - Peroni Nastro Azzurro 4
Artikel delen