Rumcocktail Pinacaña, nieuw in 2023: ‘Met ultra-luxe en sustainable rum’

Flor de Cana

Rumcocktail Pinacaña, nieuw in 2023: ‘Met ultra-luxe en sustainable rum’

Rumcocktails zoals de bekende klassiekers Pina Colada, Mojito en Dark ’n Stormy, zijn populair, maar de vraag van gasten naar rumcocktails met weinig tot geen suikers neemt toe in 2023. Met Flor de Cana, een premium, natuurlijke rum uit Nicaragua, speel je hier direct op in.

De rum is gerijpt aan de voet van een actieve vulkaan in bourbonvaten zonder suiker of toevoegingen. Wees een trendsetter en serveer jouw gasten dit jaar de nieuwe rumcocktail Pinacaña! Hiervoor mix je Flor de Cana 12 years old met roasted pineapple van London Essence met citroensap en ananassiroop. Een heerlijke smokey en fruitige cocktail voor 2023.

'De rum is gerijpt aan de voet van een actieve vulkaan in bourbonvaten'

Exclusieve rum

Flor de Cana is één van de grootste exclusieve rumproducenten van Zuid-Amerika. De Flor de Cana 12YO is een donkere rum en heeft geurtonen van noten, honing, kruiden en kaneel. Een perfecte combinatie met bijvoorbeeld citrusvruchten, zoals in de cocktail Pinacaña.

Uitgebreid aanbod bij Anker Amsterdam Spirits

Flor de Cana is verkrijgbaar via Anker Amsterdam Spirits, één van de grootste, onafhankelijke drankengroothandels van Nederland. Naast distribiteur met een groot internationaal netwerk, ook merkenbouwer. In het assortiment van Anker Amsterdam Spirits vind je onder meer binnen- en buitenlands gedistilleerd, bier, wijn en frisdranken. 5.000 dranken in totaal, waaronder alle bekende merken, goedkope alternatieven en eigen exclusieve importen.

Bekijk het aanbod hier

Artikel delen