The Essence House: maak kennis met de mixers van London Essence

The Essence House

The Essence House: maak kennis met de mixers van London Essence

Van zaterdag 29 tot en met maandag 31 oktober vindt 'The Art of Drinks' plaats in de Gashouder Amsterdam. Dit driedaags drankfestival is een grote experience op het gebied van drank waar het draait om proeven en beleven. The London Essence Company zal hier aanwezig zijn en kondigt een unieke ervaring aan: The Essence House.

In 2021 vond de eerste editie van The Art of Drinks plaats. Professionals in de drankindustrie lieten zich inspireren door sprekers tijdens masterclasses, proefden de beste producten en leerden over de nieuwste horecatrends. Dankzij het grote succes keert het event dit jaar terug.

'Een reis langs aroma's, smaken en ingrediënten'

The Essence House 

The Essence house_Londen Essence

The London Essence Company is het gehele festival aanwezig en nodigt professionals uit om kennis te maken met haar premium mixers middels een unieke experience: `The Essence House'. 

In The Essence House zal Richard Zijlstra, Brand Ambassador van London Essence, de gasten begeleiden in een reis langs aroma's, smaken en ingrediënten waarbij een uniek smaakprofiel wordt samengesteld. Met jouw smaakprofiel kan je tijdens The Art of Drinks bij verschillende stands een op jouw profiel gebaseerde cocktail proeven.

London Essence

The London Essence Company biedt een range van premium mixers voor (non-) alcoholische cocktails en aperitieven. Door het distilleren van botanicals, creërt London Essence mixers van zeldzame kwaliteit. Deze mixers zijn niet alleen delicaat, puur en licht, maar zijn ontworpen om spirits te ondersteunen en optimaal te laten floreren. 

London Essence is de officiële mixer partner van The World’s 50 Best Bars en is in een groot aantal van ‘s werelds beste cocktailbars verkrijgbaar. Het bedrijf heeft als missie om de mixer-markt te blijven inspireren middels mooie recepten en mixers die spirits naar een hoger niveau tillen. 

Deelnemen aan The Essence House

Wil je deelnemen aan The Essence House? Boek dan hier een timeslot!
Let op: Wees snel, want de plekken bij deze experience zijn beperkt.
Je vindt The Essence House op stand A21.

Boek hier een timeslot!

Heb je nog geen toegangskaart voor The Art of Drinks? Laat het London Essence weten en ontvang kaarten!

Bericht London Essence hier!

Over The Art of Drinks

In de stands zijn trendy natuurwijnen tot alcoholvrije spirits, van speciaalbier tot espresso’s en cappuccino’s te vinden. Elke dag is gericht op een andere groep. Op zaterdag 29 oktober vindt er een publieksevenement plaats waarvoor tickets kunnen worden gekocht. Zondag 30 oktober is de editie gericht op mensen die werkzaam zijn in slijterijen en speciaalzaken. Maandag 31 oktober wordt het festival afgesloten voor professionals in de horeca.

Artikel delen