Terrashit van 2022: Kombucha, als alternatief voor frisdrank en alcohol

The GUTsy Captain Kombucha d-drinks

Terrashit van 2022: Kombucha, als alternatief voor frisdrank en alcohol

Bij een smaakvol en modern concept horen bijpassende dranken, vinden ze bij Daily’s Rivium in Rotterdam. Daarom kiest eigenaar Taco van der Vet voor de heerlijk verfrissende dranken van the GUTsy Captain Kombucha. “Het merk is een perfect alternatief voor alcohol en frisdrank.” Benieuwd naar de smaken van The GUTsy Captain Kombucha? Vraag een proefpakket aan onderaan dit bericht.

Daily's Rivium

In een modern pand op het kantorendistrict Rivium aan de rand van Rotterdam vind je de ideale spot voor een on the go-ontbijtje of een heerlijke lunch. Met een groot terras is Daily’s Rivium ook dé plek om ’s middags van de zon te genieten en te ontspannen. ’s Ochtends komt het zakelijke publiek hier voor een goede kop koffie en in de lunchpauze voor een royaal belegd broodje. Later op de dag nemen jonge gezinnen het terras in beslag en vervolgens ook de borrelaars. Kijkend naar de toekomst wil Taco van der Vet een brug slaan tussen de bewoners en de bedrijven. “Het moet een ontmoetingsplek worden met een eigentijdse uitstraling en kwalitatieve producten voor een laagdrempelige prijs. De kaas op een broodje kaas bijvoorbeeld, dat moet gewoon goede kaas zijn en daarom kies ik voor boerenkaas uit Zeeland.”

D-Drinks_kombucha

Gezonder alternatief

Wat de dranken betreft, serveert Van der Vet standaard frisdranken en zelfge- maakte siropen. Daarnaast merkt hij dat gasten steeds vaker om gezondere alternatieven vragen. Kombucha is dan ook een perfecte toevoeging aan zijn drankenassortiment. “Kombucha heeft een unieke smaak ten opzichte van de standaard frisdranken. Daarnaast is The GUTsy Captain Kombucha door de uitstraling van het merk, het ideale product om meer beleving op het terras te creëren”, aldus Van der Vet.


The GUTsy Captain Kombucha

The GUTsy Captain Kombucha wordt gemaakt van gefermenteerde groene thee en is een verfrissend lichtbruisend drankje met een heerlijke, toegankelijke smaak. De dranken zijn biologisch en laag in calorieën en passen daarmee perfect in een bewuste levensstijl. Van der Vet: “De uitstraling en het ontwerp van het etiket zijn erg mooi. Het valt op, het past in de zaak en het is helemaal van nu. Als je als ondernemer op zoek bent naar de lekkerste dranken met een moderne look-and-feel, dan zit je bij The GUTsy Captain Kombucha helemaal goed.”

De drankjes zijn verkrijgbaar in glazen flesjes van 300 ml en in de smaken Original, Ginger Lemon en Raspberry. Daarnaast zijn de kombucha’s ook verkrijgbaar in 250 ml blik, 400 ml PET-flessen en literverpakkingen.

Proefpakket aanvragen

Nieuwsgierig naar wat The GUTsy Captain Kombucha voor jouw zaak kan betekenen? Vraag via onderstaande button een proefpakket aan.

Proefpakket aanvragen

Artikel delen