The Tap Cocktail Station voor de horeca: tap in 10 seconden een cocktail

ADV -Springbay - Header

The Tap Cocktail Station voor de horeca: tap in 10 seconden een cocktail

Springbay werkt met drankmerken en horecaondernemers om cocktails nog beter bereikbaar te maken. Dit heeft geleid tot een nieuw product: The Tap Cocktail Station. Deze bestaat uit onder andere drie kranen aangesloten op bag in box van 10 liter, een bartop druiprail, twee soorten ijs, garneerbakken en een speedrail voor flessen. Een cocktail tap je in 10 seconden.

Waar een cocktail maken vroeger nog vele minuten duurde, schudt iedere barmedewerker nu binnen tien seconden de perfecte cocktail uit z’n mouw. Een Pornstar Martini met schuimkraag, een bruisende Aperol Spritz, het is zo getapt! The Tap Cocktail Station van Springbay bevat drie ingebouwde cocktailtaps voor de hardlopende cocktails. 

Lees verder onder het kader

The Cocktail Tap Station

  • Drie kranen uit een slanke zuil
  • Twee soorten ijs
  • Speedrail voor flessen
  • Grote en kleine garneerbakken
  • Wasbak
  • Dropsink
  • Toolhouder
  • Shaker dripper
  • Shaker rinser

Cocktails populairder dan ooit

De vraag naar cocktails is de laatste jaren alleen maar gestegen, toch is er nog onvoldoende horeca die in deze behoefte kan voorzien, laat staan genoeg gekwalificeerd (bar)personeel of de juiste cocktail-infrastructuur. Springbay biedt dé oplossing voor de ondernemer door middel van The Tap Cocktail Station, maar ook door de trainingen en extra support die ze geven.

Kwaliteit & snelheid

Springbay ontwikkelt de cocktails zelf en garandeert altijd dezelfde kwaliteit. De tap heeft 240 cocktails op voorraad 80 cocktails per cocktailbox), van moijto, espresso martini tot whisky sour. Springbay ziet The Tap Cocktail Station niet als vervanger van de bartender, maar juist als een aanvulling op drukke momenten. De snelheid van uitserveren gaat fors omhoog en haalt de knelpunten weg bij de bar. Gemakkelijk voor horecaondernemers die meer cocktails willen maken in minder tijd zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

*Tekst gaat verder onder de foto's

ADV - Springbay ADV - Springbay 1


Support en educatie

Springbay zorgt niet alleen voor perfectie op de bar maar ook achter de bar. Via Bartender Level zijn allerlei trainingen te volgen. Eigenaren Jorgos Stein en Ian Bartos zetten hun ervaring in om de nieuwe generatie alles te leren, op een moderne manier. Via QR-codes zijn YouTube Shorts en andere video’s snel en makkelijk te bekijken. Zo kan elke ondernemer het trainingsmateriaal gebruiken om het niveau van zijn personeel een boost te geven.

Springbay op Horecava 2024

Bezoek Springbay tijdens de Horecava op 9, 10, 11 of 12 januari in Hal 7 (Stand 07.617) om The Tap Cocktail Station te bekijken én een cocktail te drinken.
Artikel delen