advertorial

URB Drinks: 100% alcoholvrij, 1000% smaak

URB Drinks: 100% alcoholvrij, 1000% smaak

URB is een nieuwe virgin ready-to-drink die met niets te vergelijken is. De urban drink heeft het karakter en de gelaagdheid van een alcoholische drank, maar de drie smaken zijn 100% alcoholvrij. Wél hebben ze 1000% smaak. De dranken zijn ook een perfecte begeleider bij de maaltijd met goed gezelschap.

URB Drinks: rauw, urban randje

urb drinks

De smaken van URB Drinks doen denken aan wijn en gin. Dankzij een organische mix van fruitsoorten en speciaal geselecteerde kruiden heeft iedere smaak een rauw urban randje.

Het verhaal van URB is ontstaan in een rooftopbar, met uitzicht op de nachtelijke stad. Oprichters Roger ter Horst en Jan Fleurkens zeggen: “Na het zoveelste excuusdrankje omdat je nog moet rijden, ontstond hier het idee van een volwaardige, alcoholvrije drank die qua smaak en beleving niet onderdoet voor een IPA, GT of AIX. URB drink je niet als excuus, maar omdat je goede smaak hebt, oog voor design en houdt van sterke verhalen zonder dat er alcohol voor nodig is.”

Eigen receptuur

URB heeft een geheel eigen receptuur ontwikkeld die met niets in de markt te vergelijken is. Het karakter, de body en de gelaagdheid geven URB haar uitgesproken smaak die alcohol doet vergeten. De basis van URB is gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. URB is geïntroduceerd in Amsterdam, Berlijn en Shanghai. Per stad zijn daar kenmerkende vruchten en kruiden aan toegevoegd. Puur natuur en vegan met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100ml past URB helemaal in het huidige tijdsbeeld om zonder compromissen te genieten.

URB Drinks: drie varianten

URB is een heerlijke uitgebalanceerde mix met een karaktervolle smaak in drie varianten.:

URB Amsterdam is verfrissend met de ‘zing’ van citrus en jeneverbes. Het kan de vergelijking aan met een goede GT, maar staat qua smaak en beleving helemaal op zichzelf.

URB Shanghai is de zwoele, Oosterse smaak met passievrucht, sencha thee en bittertje van rabarber. De kleur lijkt op rosé maar de smaak is karaktervoller dan alleen zon en zee.

URB Berlin is met druivenschillen, een vleugje wort en ‘virgin grass’ op smaak gebracht. De tannines doen ergens aan rode wijn denken, maar het is verfrissender dan dat.

Als ‘best serve’ heerlijk verfrissend met ijs en per smaak een eigen, verrassend garnituur. URB kan ook prima in een wijnglas worden geschonken als alcoholvrije begeleider bij een goede maaltijd.
De karaktervolle en gelaagde smaak van URB geeft alcoholvrije cocktails een compleet nieuwe dimensie. Met een vollere en complexere smaak mis je de alcohol totaal niet. Zo is URB een goede vervanger van de alcohol in bestaande mixen en cocktails en biedt het inspiratie voor nieuwe combinaties.

Lees hier meer over de smaken van URB Drinks

Lekker in de mix

Natuurlijk is URB ook perfect te mixen met alcoholische dranken en geeft het een nieuwe draai aan oude klassiekers. URB zorgt voor een uitdagende, complexe smaak in mixen en cocktails en voegt het karakter toe aan iedere combinatie.

Dankzij het volle karakter en de gebruikte ingrediënten past URB perfect bij de lunch en het diner. De verschillende smaken halen het beste in gerechten naar boven en andersom. Perfect als je tijdens het eten geen alcohol wilt drinken, maar wel wilt genieten van mooie smaakcombinaties.

Artikel delen