Win een duurzame terrasbar met koeling en zonnepaneel!

Vrumona - Frisdrank - Advertorial

Win een duurzame terrasbar met koeling en zonnepaneel!

Met een ruime variatie aan populaire frisdranken en gezondere keuzes van Vrumona maak je een breed publiek blij. De vier smaken (Russell & Co. Lemonades, Royal Club Ginger Beer, Rivella Original, Rivella Cranberry en Ranja Fruitmix) gaan van licht en fris tot spannend en nét even wat anders. Ander weertje, ander sfeertje, ander drankje. En leuk: als je een van de vier terrastoppers bestelt, maak je kans op een duurzame terrasbar met koeling.

Verras je gasten met het perfecte aanbod voor op het terras! Van gezondere keuzes tot premium frisdranken. Met smaken die net even anders zijn. Zoals:

  1. Russell & Co. Lemonades,
  2. Royal Club Ginger Beer,
  3. Rivella Original,
  4. Rivella Cranberry en Ranja Fruitmix

Win je eigen solar bar

Als je een van de vier bovenstaande terrastoppers bestelt, maak je kans op een duurzame terrasbar met koeling. De terrasbar met koeling is door Vrumona voorzien van een zonnepaneel. Deze wekt de energie op voor de koeling. En je bespaart nog meer energie: die van je medewerkers, want zij hoeven niet meer naar binnen te lopen voor de frisdranken. En kunnen je gasten snel bedienen.

Bestel vóór 30 juni 2023 Rivella Cranberry, Russell & Co. Rose Lemonade, Royal Club Ginger Beer of Ranja Fruitmix en maak kans op deze duurzame Solar Bar. Op de crate covers bij het bestellen van de vier bovengenoemde dranken lees je hoe je de prijs kunt winnen bij jouw groothandel.

Lees verder onder de foto'sVrumona - advertorial Vrumona - advertorial 2

 

Extra actie voor jouw gasten

Ben ja al klant bij Vrumona? Dan is er een extra actie voor gasten. Bij elke bestelling van Rivella Original, Rivella Cranberry, Russell & Co. Rose Lemonade, Royal Club Ginger Beer of Ranja Fruitmix maken jouw gasten met deze winactie kans op twee tickets voor te gekke uitjes. Denk aan AFAS Live, Safaripark Beekse Bergen, Blijdorp, Duinrell en nog veel meer!

Je gasten bestellen één van de deelnemende frisdranken. Ze scannen de QR-code op de fleshanger. Even digitaal krassen. Spannend! En ze zien direct of ze hebben gewonnen. 

Verras op het terras. Doe mee!

Vrumona - advertorial 1

Scan de QR-code voor alle info over het complete terrasaanbod en de actievoorwaarden om alles uit jouw zonnige terras te halen. Of kijk op de website

 

 

Artikel delen