Zo creëer jij een sterk horecamerk achter de bar

Your Spirits achter de bar

Zo creëer jij een sterk horecamerk achter de bar

Steeds meer horecaondernemers bouwen aan hun merk. En dat is belangrijk, want hierdoor zorg je ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is voor gasten. Dat bouwen aan een sterk merk gebeurt niet alleen online, maar ook fysiek in het restaurant zelf. Een goede plek hiervoor is de bar. Your Spirits helpt je hierbij: bij hen kan je een eigen drankenlijn ontwikkelen met labels in de look & feel van je bedrijf. Vraag onderaan deze pagina een proefpakket aan!

Foto's: Ming Chao

Sterk merk en duurzame keuze

Bij Your Spirits, onderdeel van de Cocktail Club, ontwikkel je een eigen drankenlijn voor jouw horecabedrijf. Je bouwt hiermee een sterk merk met hoogwaardige spirits en likeuren. De labels op de flessen kun je helemaal zelf ontwerpen in de look & feel van jouw zaak. Ook staan de designers van Your Spirits voor je klaar om je hierbij te helpen. Ook maak je een duurzame keuze, want dankzij de navulbare 70 cl flessen bespaar je op glaswerk, afval en ruimte.

Over de spirits

Your Spirits wordt gedreven door een constante zoektocht naar kwaliteit en unieke smaakprofielen. Neem bijvoorbeeld de limoncello van biologisch geteelde citroenen of de triple sec die een unieke blend is van drie verschillende soorten natuurlijke sinaasappelschillen. Daarnaast is elke rum afkomstig van verschillende eilanden uit het Caribisch gebied en geblend tot het ultieme smaakprofiel. Voor de gins heeft Your Spirits zorgvuldig geselecteerde botanicals, kruiden en specerijen gebruikt en gebalanceerd tot zeven exceptionele gins. Van Indian Dry tot Pink Strawberry. De zoektocht van Your Spirits stopt hier niet. In de toekomst kun je nog meer innovatieve spirits en likeuren verwachten. 

Vraag een proefpakket aan

Benieuwd geworden naar de dranken van Your Spirits? Vraag dan via onderstaande link een gratis proefpakket aan. 

Vraag hier het proefpakket aan

Your Spirits-Ming Chao-1

Artikel delen