17 april Gulpener Pubquiz voor heel Nederland

Tags: bier

17 april Gulpener Pubquiz voor heel Nederland

Ook de Gulpener Bierbrouwerij is actief tijdens de horecasluiting. Vrijdag 17 april is er een pubquiz voor heel Nederland. Mensen butien de regio Zuid-Limburg kunnen tot dinsdagavond 14 april 22.00 uur hun bierpakket bestellen en deelname aanmelden.

 

“Vrijdag 17 april gaan wij weer met heel Nederland de strijd aan met de Online Gulpener Pubquiz editie 2! Word jij ook zo gek van dat thuiszitten en wil je het café in huis halen? Speel dan mee! Vanuit je eigen huiskamer, kun jij via de livestream op de Gulpener facebook pagina onze vragen gaan beantwoorden! En misschien win jij wel één van onze prijzen! De presentatie is in handen van onze eigen directeur Jan-Paul. Hij staat te popelen om weer een gezellige avond te verzorgen voor zoveel mogelijk mensen in Nederland.”

Aanmelden

In de webshop biedt de brouwerij een bierpakket aan voor 12,75 euro. Bij bestelling van dit bierpakket worden je gegevens genoteerd en ontvang je rond 20:00 uur op 17 april je persoonlijke code en de instructies om mee te doen! Geen bierdrinker maar wil je toch mee doen?! Geen probleem, bestel jouw losse deelname voor 7,50 euro.

De brouwerij bezorgt het pakket gratis en persoonlijk bij je (contactloos) in de volgende regio's: Gulpen-Wittem, Voerendaal, Simpelveld, Heerlen, Sittard-Geleen, Maastricht en Vijlen.

Rest van Nederland

Woon je in een andere regio Of zelfs buiten Limburg? Dan heeft de brouwerij deze informatie voor je: “Wij sturen je bierpakket gewoon naar je toe! Inschrijven kan tot dinsdag 14 april 22:00.”

Ga naar de webshop

Deelname, bierpakket met verzending of bierpakket met bezorging bestellen? webshop.gulpener.nl en klik op activiteiten of merchandise!

Let op: Bestel enkel een pakket met bezorging als je ook in een van deze regio's woont!

Enkel deelname:

https://webshop.gulpener.nl/product/grote-gulpener-online-pubquiz-meedoe...

Bierpakket met verzending (niet wonende in bovenstaande regio's):

https://webshop.gulpener.nl/product/grote-gulpener-online-pubquiz-bierpa...

Bierpakket met bezorging in regio's Gulpen-Wittem, Voerendaal, Simpelveld, Heerlen, Sittard-Geleen:

https://webshop.gulpener.nl/product/grote-gulpener-online-pubquiz-bierpa...

 

Vragen? stuur een mail naar marketing.communicatie@gulpener.nl

 

 

Artikel delen