Biernieuws

AB InBev: extra steunpakket voor horeca

Uitstel betaling huren en aangebroken fusten kosteloos vervangen door volle fusten

Bierbrouwerij AB InBev komt met een pakket steunmaatregelen aan voor alle AB InBev horecaklanten. De brouwer stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit.

Mark Hanssen, Horecadirecteur van Bierbrouwerij AB InBev: “We leven enorm mee met al onze horecarelaties in deze uitzonderlijke tijden. Als brouwer vinden wij het onze verantwoordelijkheid onze horecarelaties tijdens deze sluitingsperiode zo goed mogelijk te steunen. Afgelopen week hebben we veel maatwerk geleverd, gesprekken met horecarelaties gevoerd en vooral veel geluisterd naar zorgen en wensen. Daarom hebben alle horecarelaties die een pand van ons huren uitstel voor de huurbetaling voor de maand april. Bovendien halen we aangebroken fusten van AB InBev merken retour en vervangen we die kosteloos door volle fusten. Dit doen we ook voor tankbier.”

 Met het extra pakket aan maatregelen neemt de brouwer de volgende stap om de horeca steunen in de sluitingsperiode vanwege het COVID-19 virus. “Maatwerk is en blijft het uitgangspunt, want de bedrijfsvoering van elke horecagelegenheid is uniek. We raden onze relaties aan regelmatig te kijken op onze website www.horecasupport.nl voor updates over onze acties. Onze steunmaatregelen gelden tot 6 april 2020, de tot zover aangekondigde sluitingsdatum van de horeca. Uiteraard zullen de situatie nauwlettend blijven monitoren.”

#Helpdehoreca

Mark Hanssen: “Als brouwer ondersteunen wij het prachtige initiatief www.helpdehoreca.nl, geïnitieerd door Koninklijke Horeca Nederland (KHN). We roepen alle horecaondernemers zich aan te sluiten bij het snel groeiende platform, waarbij consumenten hun favoriete horecazaken kunnen steunen door vouchers te kopen. Als brouwer doneren we een enorme advertentieruimte aan het platform langs de A2 bij Beesd, zodat nog meer consumenten bekend worden met dit geweldige initiatief vanuit de hele horecasector. We blijven continu kijken wat we nog meer kunnen doen om de horeca te steunen in deze turbulente tijden.”

Brouwer? Laat ons weten wat jouw oplossing is om de crisis door te komen! 

Reacties

Reactie toevoegen