Crowdfuncingsactie Frontaal loopt storm

Crowdfuncingsactie Frontaal loopt storm

48 uur geleden opende de crowdfundingscampagne van Brouwerij Frontaal. Inmiddels hebben ruim 150 investeerders hebben al  voor een totaalbedrag van € 272.000 euro in de brouwerij geïnvesteerd.

In krap 24 uur werd er al voor ruim € 130.000 aan aandelen in Brouwerij Frontaal gekocht. Met het geld gaat de brouwerij eem  houten vatenpark aanleggen. Ook gaan ze nieuwe apparatuur aanschaffen zodat ze een nog hogere kwaliteit aan bieren  kunnen brouwen. 

Binnen 2 dagen vol
Op dit tempo is de kans zeer groot dat deze crowdfundingsronde vandaag al vol zit. In november 2018  heeft de brouwerij een eerste crowdfundingcampagne met een succes afgerond. In totaal haalden ze € 800.000 euro op en werden ruim 600 mensen aandeelhouder van brouwerij Frontaal. Er is al een grote brouwinstallatie, een tiental vergistingtanks en een blikkenlijn geplaatst. Sinds april dit jaar is het  nieuwe café geopend. Inmiddels werken er tien mensen bij Frontaal en draait de productie momenteel op volle toeren. Ook de vraag naar bier in blik is sterk aan het toenemen. Het was dus tijd  om nog verder te groeien. De tweede crowdfundingsactie ging 16 november om 13u live. 

Artikel delen