Drinking Apart Together 2.0 bij Opener

Tags: bier

Drinking Apart Together 2.0 bij Opener

Brouwerij Opener in Dongen presenteert Drinking Apart Together 2.0, "op afstand de beste proeverij!" 17 april 20.30 tot 23.00 uur - Survival of the thirstiest!

 

"Wegens groot succes van de eerste editie, keren we terug op jullie beeldscherm! En deze keer streamen we vanaf ons proeflokaal. Maak je borst maar nat voor Drinking Apart Together 2.0! Dit keer gaan we zoveel mogelijk Opener-bieren proeven; jij bepaalt zelf hoeveel! Natuurlijk kun je een pakketje samen delen – ons motto is immers ‘gebrouwen om te delen’- en zo een flesje doormidden schenken", zegt brouwende biersommelier Frank Wouters

Wat houdt dat in – Drinking Apart Together 2.0?

"Wie mist ook de gezelligheid van de kroeg, samen een speciaalbier drinken en het weekend inluiden? Het gaat nog wel even duren voordat dit weer mogelijk is, dus komen wij en Den Hamse Bok met deze vernieuwende thuisproeverij. Wij hebben een speciaalbierproeverij met allerlei mooie Opener-bieren voor thuis samengesteld, die je via een live-stream samen met ons kunt doorlopen. Daarnaast kun je dus ook met al je vrienden, zonder op dezelfde locatie te zijn, samen de proeverij volgen op gepaste afstand."

Ook leuk: Geef iemand een Drinking Apart Together pakket cadeau!
Geef dan aan dat het een cadeau is, de pakketten worden dan klaargezet in een mooie cadeauverpakking! Tijdens de proeverij zullen biersommeliers Frank Wouters en Rob de Bruijn meer vertellen over de bieren en is het mogelijk om via de chat live je prangende (bier)vragen te stellen. Ferry van Kessel is de tafelheer en brengt de gezelligheid van Den Hamse Bok naar uw bankstel. Welke smaak past het beste bij mij? Hoe maken jullie dat bier? Hoe ziet die brouwerij eruit? Deze avond komen jullie het te weten!"

2,5 uur proeven

De proeverij met live-stream zal rond 20:30 uur starten, we denken dat de proeverij zo’n 2,5 uur duurt. Tussen 20:15 – 20:30 zal de live-stream getest worden en online komen via het facebook evenement:

Klik hier om naar het Facebook Evenement te gaan

Je kunt zelf een pakket kiezen tussen de 4 en 8 bieren; jij bepaalt dus hoeveel je drinkt. Wij trekken elke 20 minuten een nieuw bier open; elk bier met een beschrijving. Drink je minder bieren, dan heb je meer pauze tussendoor. We bouwen de bieren op in alcoholpercentage en smaakintensiteit, elk pakket is voor ieder wat wils!

 

Klik hier om de bieren te bestellen:

https://www.opener.nl/event/drinking-apart-together-2-0/

Artikel delen