Biernieuws

Gulpener biercollege met barrel aged

Wie in de regio Zuid-Limburg woont, kan nog mét zes bieren, waaronder een barrel aged bier meedoen aan het Gulpener Biercollege morgen. Wie vandaag online bestelt heeft niet de zekerheid het pakket op tijd in huis te hebben, maar kan morgen wel kijken naar het Gulpener Biercollege en later alsnog van een mooie bieren genieten.

Heb je altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Volg dan het online Gulpener Biercollege op vrijdag 10 april. Tijdens dit interactieve college dat gegeven wordt door Jan-Paul Rutten draait alles om proeven, testen, leren, weten en beleven.

Zes bieren

De Limburgse famileibrouwerij heeft zes mooie bieren geselecteerd voor deze proeverij, waaronder een van de Gulpener Barrel Aged bieren.

Wie vandaag bestelt, heeft geen leverningsgrantie meer voor het moment van de online proeverij, maar heeft wel een mooi bierpakket. Wie in de regio woont kan vandaag nog inschrijven via onderstaande link, want in de regio bezorgt de brouwerij nog op tijd. Woon je in Gulpen-Wittem, Voerendaal, Simpelveld, Heerlen, Sittard-Geleen, Maastricht, Vijlen, Eijsden-Margraten of Cadier en Keer, dan kan je morgen kijken én proeven.

Informatie van de brouwerij:

Link bezorging Zuid-Limburg: https://webshop.gulpener.nl/product/gulpener-online-biercollege-bierpakk...

Niet woonachtig in deze regio? Geen probleem, we sturen het pakket graag naar je toe!

Link bezorging door heel Nederland: https://webshop.gulpener.nl/product/gulpener-online-biercollege-bierpakk...

Op 10 april starten wij de livestream om 20:00 waarna Jan-Paul jullie zal meenemen in de wondere wereld van bier! Tot dan!

 

Reacties

Reactie toevoegen