Jonge Beer Brouwerij Bierproeverijbox
Biernieuws

Jonge Beer Brouwerij: pubquiz en bierbox

De Jonge Beer Brouwerij steunt de horeca door een benefiet pubquiz te organiseren.

“Om tijdens deze moeilijke tijd toch lokaal bier te kunnen drinken terwijl je niet naar je eigen café kunt, en ook geen proeverij kunt boeken in de brouwerij, hebben wij een leuke BierProeverijBox samengesteld voor vier personen. Een doos met 2 x 5 flessen bier en 3 borrelhapjes, met uitleg en tips. Deze goed gevulde doos zetten we in bij de lokale slijter, maar kan op afspraak ook bij de brouwerij gehaald worden”, vertelt Jan de Vries van de Jonge Beer Brouwerij in Hoogeveen

Benefiet pubquiz voor horeca

“Op de website maken we ook melding van de benefiet-pubquiz ten bate van je eigen lokale pub/café, want zij hebben het immers het moeilijkst. Door de bierproefbox te kopen en te delen met vrienden op afstand, en samen via social media mee te doen aan de benefiet pubquiz van De Andere Quiz, kun je een proeverij combineren met een alternatief pub-gevoel thuis en tevens je favoriete café sponsoren."

Zie: https://jongebeer.nl/index.php/nieuws/89-corona-proeverij

en: https://jongebeer.nl/index.php/nieuws/88-steun-de-lokale-brouwerij-slijt...

 

 

Reacties

afbeelding van Jeroen Brouwer

Goedemorgen,

Tot mijn verbazing lees ik hier een artikel waarin De Jonge Beer Brouwerij zichzelf profileert met onze benefietactie.
Er staat dat zij een benefietquiz organiseren voor de horeca maar de is feitelijk onjuist.
Ook staat er in het artikel dat de Jonge Beer Brouwerij de benefiet actie vermeldt op hun webpagina terwijl ik dit niet terug kan vinden,

Wekelijks organiseren wij met De Andere Quiz een benefietquiz voor de horeca waar wij elke week ontzettend druk mee zijn.
Hier komt ontzettend veel bij kijken. Het is dan ook niet fijn om te lezen als een andere organisatie hiervoor krediet probeert op te eisen en zijn eigen producten wil verkopen.

Ik zou het op prijs stellen als jullie mij hierover terug willen bellen en dit artikel willen aanpassen met de link naar onze benefietquiz.
Het geld dat mensen doneren gaat namelijk rechtstreeks naar de horeca locatie en die zijn hier ontzettend blij mee.

Elke week hebben wij meer dan 8.000 spelers die graag hun stamcafe wille steunen. Zij spelen mee met een goede georgainseerd quiz met ondersteuning van veel hilarisch materiaal. Het maken van een professionele quiz, het contact met de pubquizspelers , het nakijken van alle antwoorden en het versturen van alle donaties kost elke week ontzettend veel werk. Dat iemand op deze manier met de eer wil strijken vind ik erg vervelend.

Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet,

Jeroen Brouwer
Eigenaar van De Andere Quiz
jeroen@deanderequiz.nl
06-33794607

Reactie toevoegen